VIDEO Mircea Rednic propune un jucător la Rapid: "Merită! E sufletul echipei"

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Februarie 2024, 10:25
Data actualizarii: Joi 29 Februarie 2024, 11:21

Mircea Rednic (61 de ani) se declară extrem de încântat de evoluțiile lui Claudiu Micovschi (24 de ani), aripa dreapta pe care Rapid a împrumutat-o la UTA Arad.

În vara anului 2023, Rapid l-a repatriat pe Claudiu Micovschi, care petrecuse ultimii 8 ani și jumătate în Italia. Cu toate acestea, extrema dreaptă nu a rămas la Giulești, fiind cedat imediat la UTA sub formă de împrumut.

Mircea Rednic: "Claudiu Micovschi merită să fie în lotul Rapidului"

În tricoul arădenilor, Micovschi a strălucit, reușind să atragă atenția cu 6 goluri și 3 pase decisive în 21 de apariții în campionatul intern, inclusiv în meciul recent împotriva echipei de care aparține, Rapid, încheiat cu scorul de 1-4.

La conferința de presă de după meci, Mircea Rednic a fost întrebat cum a reușit să convingă conducerea Rapidului să nu introducă o clauză în contractul lui Micovschi care să îi interzică să joace împotriva echipei "mamă". 

Rednic a dezvăluit: "Nu a fost greu. E clar că nu s-au bazat deloc pe Mico, din moment ce l-au lăsat la noi și n-au pus nicio clauză".

Antrenorul a explicat că pentru alți doi jucători împrumutați, Rareș Pop și Cătălin Vulturar, Rapidul a impus clauze care să aducă beneficii financiare echipei: "Era o clauză în care trebuia să plătim, dar avem nevoie de bani"

În final, Rednic și-a exprimat aprecierea față de Micovschi, numindu-l sufletul echipei și evidențiindu-l ca un jucător deosebit: "Micovschi, față de meciurile trecute, a fost mult mai prezent. Mă bucur pentru el, e un jucător care pune suflet și are calitate. Eu cred că merită să fie în lotul Rapidului. Mico jucase și în meciul tur foarte bine. E sufletul echipei, mi-e drag de el. Își face treaba, dacă mai aveam 3-4 ca el mă băteam la titlu!"

Rămâne de văzut dacă Micovschi va reveni la Rapid în vară, având în vedere concurența de pe pozițiile pe care poate evolua.

În stagiunea actuală, UTA a adunat 37 de puncte în cele 28 de meciuri din Superligă. Arădenii au doar un punct sub U Cluj, ocupanta ultimului loc de play-off. Au mai rămas două etape din sezonul regulat, în care băieții lui Rednic vor da piept cu FCU Craiova (acasă) și Dinamo (deplasare).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!