Transferul SE FACE! Gigi Becali obtine din nou ce isi doreste: "E aproape perfectat. Au mai ramas niste detalii de stabilit!" Anuntul impresarului

Transferul SE FACE! Gigi Becali obtine din nou ce isi doreste: "E aproape perfectat. Au mai ramas niste detalii de stabilit!" Anuntul impresarului

Gigi Becali si Valeriu Iftime au negociat pe parcursul intregii zile transferul lui Andrei Chindris la FCSB.

Gigi Becali i-a facut astazi o noua oferta lui Iftime pentru Andrei Chindris (21 de ani). Patronul ros-albastrilor a pus pe masa 550.000 de euro in incercarea de a forta transferul in contextul pandemiei de Covid-19.

Valeriu Iftime a dat de inteles ca este tentat sa accepte oferta lui Gigi Becali, insa impresarul Florin Vulturar spune ca transferul e ca si facut:

"Suntem destul de aproape de perfectarea transferului lui Chindris de la Botosani la FCSB. Au mai ramas de stabilit doar detaliile legate de procentele cerute de Botosani la revanzare plus niste clauze. Eu zic ca se va face", a declarat Florin Vulturar pentru Gazeta.

Valeriu Iftime: "Suntem aproape sa ne intelegem, da."

 

Valeriu Iftime recunoaste ca perioada aceasta dificila l-a facut sa taie din pret:

"Suntem aproape sa ne intelegem, da. M-am gandit mai bine si nu vreau sa fiu absurd, sa cer mai mult pe Chindris decat trebuie. Pana la urma, e perioada asta dificila, iar noi, cei din fotbal, traim pe aceeasi lume", a spus Valeriu Iftime pentru Telekom.

Daca va ajunge la FCSB, Chindris va putea face din nou cuplu in centrul defensivei cu Andrei Miron, jucator ajuns la echipa ros-albastra in iarna.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Beatrice Mahler: Dacă lucrurile continuă în această direcţie, şi decembrie va fi o lună în care vom plânge mult
BRAT

Modifică setările cookies