Ianis Hagi aniversare 150 ani echipament Glasgow Rangers Scotia Fotbal extern

Ianis Hagi a fost ales să prezinte echipamentul aniversar al lui Rangers

Clubul din Glasgow împlinește 150 de ani și a scos la vânzare un tricou de colecție. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Octombrie 2021, 13:04
Data actualizarii: Joi 14 Octombrie 2021, 13:19

Ianis Hagi a fost ales, împreună cu alți doi coechipieri, englezul Jermain Defoe și nord-irlandezul Steven Davis, să fie model pentru noul echipament al lui Glasgow Rangers. Tricoul este complet alb, cu broderia în relief, și va fi comercialiat în magazinele sponsorului tehnic Castore. Fotbalistul român a mai prezentat echipamentul de deplasare din acest sezon al campionaei Scoției. 

"O sărbătoare a primilor 150 de ani"

În martie 2022, "The Teddy Bears" vor împlini 150 de ani de activitate, iar clubul a lansat un echipament aniversar, care costă echivelentul a 480 de lei. "Moștenirea de a fi pregătit (n.r.- "Ready", motto-ul clubului). Încorporat în țesătura orașului nostru, țesătura celor patru fondatori. Aceasta este o amintire a locului în care am fost, cine suntem acum și unde ne îndreptăm. O sărbătoare a primilor 150 de ani. Istoria noastră este prezentul nostru și, datorită celor patru, avem o #LegacyOfReady", se scrie în postarea ce însoțește fotografia internaționalului român cu noul echipament. 

Rangers are 55 de titluri de campioană și 8.6 milione de suproteri!

Rangers este primul club important european care împlinește 150 de ani, fiind fondat în 1872 de tinerii Moses McNeil, Peter McNeil, William McBeath și Peter Campbell pe un maidan din West End Park. În mai 2022, clubul scoțian va sărbători și 50 de ani de la câștigarea Cupei Cupelor.  

Rangers este a doua cea mai de succes echipă din fotbalul mondial în ceea ce privește trofeele câștigate, fiind întrecută doar de clubul egiptean Al Ahly. "The Gers" au în palmares 55 de titluri de campioană, 33 de trofee Scottish Cup, 27 Scottish League Cup, au câștigat Cupa Cupelor (1972), după ce fuseseră prima echipă britanică care se calificase în finala unei competiții continentale, dar pierduse alte două finale (1961, 1967). Echipa a fost, de asemenea, finalistă a Cupei UEFA (2008). Clubul are 600 de fan-cluburi oficiale în 35 de țări și o baz[ de aproximativ 8.6 milioane de suporteri la nivel global.  

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies