Ianis Hagi și Rangers, eliminați din Champions League de Malmo! Mijlocașul român a avut o ocazie mare pe final 

Malmo s-a calificat în playoff-ul Champions League!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 August 2021, 23:15
Data actualizarii: Miercuri 11 August 2021, 00:22

Rangers 1-2 Malmo 

Rangers a fost eliminată în preliminariile Champions League și va juca în playoff-ul Europa League. Deși au deschis scorul în minutul 19, scoțienii nu au reușit să întoarcă rezultatul, iar Malmo, rămasă în inferioritate numerică înainte de pauză, a reușit să mai înscrie de două ori, prin Colak, în a doua repriză. 

În playoff-ul Europa League, echipa lui Gerrard va juca cu câștigătoarea dintre Alashkert - Almaty.

FINAL

Min. 90: OCAZIE RANGERS! Ianis primește în careu lângă punctul de la 11 metri, șutează direct, dar balonul este blocat de un fundaș de la Malmo. 

Min. 70: Steven Gerrard l-a trimis în teren pe Ianis Hagi!

Min. 58: GOOOOOL MALMO! Colak primește în careu, îi fentează pe fundașii lui Rangers și înscrie din întoarcere!

Min. 54: GOOOOOL MALMO! Colak egalează din pasa lui Birmancevic. 

Min. 46: A început a doua repriză!

PAUZĂ

Min. 45+1: CARTONAȘ ROȘU! Innocent vede al doilea cartonaș galben și este eliminat. Malmo rămâne în 10 oameni. 

Min. 37: Berget a centrat pentru Rieks, care a reluat cu capul însă a trimis pe lângă poartă. 

Min. 19: GOOOOOL RANGERS! Kent centrează la bara a doua, iar Morelos a trimis în poartă.

Min. 1: A început meciul! 

Echipele de start: 


În meciul tur, Malmo a condus cu 2-0 până în minutul 90+5, când Davis a redus din diferență din pasa lui Kent. S-a terminat 2-1.

Echipa lui Gerrard a primit o veste bună astăzi, Ianis Hagi, jucătorul care a marcat primul gol al lui Rangers în acest sezon a revenit pe teren după accidentarea suferită chiar primul meci din Premiership, cu Livingston, scor 3-0.

„Avem vești bune din punct de vedere al accidentărilor, Hagi va reveni în echipă, s-a antrenat azi”, a anunțat Stevan Gerrard la conferința de presă dinaintea meciului cu Malmo.

Deși a înscris primul gol al lui Rangers în noul sezon din Premiership, Ianis Hagi a ieșit de pe teren accidentat, după doar 30 de minute de joc. Mijlocașul român a fost indisponibil pentru meciul tur cu Malmo, din preliminariile Champions League, acolo unde echipa sa a pierdut, 1-2.

„Suntem îngrijorați de nivelul de violență!”
 

Ianis Hagi a fost subiectul de dezbatere al presei din Scoția după accidentarea suferită în meciul cu Livingston. Scoțienii au analizat nivelul de violență din Premiership, oferindu-l exemplu pe mijlocașul român.

„Suntem îngrijorați de nivelul de violență, unii ar spune brutalitate, care se practică în fotbalul din Scoția.

Ianis Hagi, un jucător cu calități tehnice mult mai mari decât al oricărui jucător scoțian, a ridicat această problemă după ce a impresionat cu o evoluție plină de energie și creativitate.

După 31 de minute, meciul românului s-a încheiat. Fundașul advers a primit cartonaș galben și, în afara comentatorilor care au etichetat faultul drept ”groaznic”, nu s-a discutat prea mult despre acest moment deoarece Rangers s-a impus clar pe Ibrox Park.

Din păcate, cine poate vedea reluarea, are imediat sentimentul că fundașul trebuia eliminat deoarece a fost un fault extrem de dur conform legilor fotbalului”, au scris scoțienii. 

Modifică setările cookies