Stranieri

Presa din Scoția anunță motivul pentru care Ianis Hagi nu este lăsat să plece de la Rangers

Scoțienii anunță că Ianis Hagi a devenit unul dintre oamenii de bază în echipa lui Steven Gerrard.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 August 2021, 18:47
Data actualizarii: Luni 16 August 2021, 18:53

Potrivit jurnaliștilor de la Daily Record, Iasnis Hagi ar putea deveni jucătorul în jurul căruia Gerrard să construiască o echipă de top, care să lupte an de an în Liga Campionilor.

”Ianis Hagi a marcat 9 goluri și a dat alte 15 pase decisive, dar a avut perioade mai bune și mai rele, lipsindu-i constanța.

Dar calitatea lui a fost mereu acolo, el putea să nu aibă mari realizări timp de 80 de minute, iar apoi să creeze un moment de magie, ceea ce nu e deloc rău. 

Dar în acest sezon el s-a impus cu autoritate cu 2 goluri și un assist în 3 meciuri, iar atunci când a intrat contra lui Malmo el a fost cel care crea pericol în timp ce Rangers încerca să răstoarne situația.  

În primul meci cu Livingston a ieșit după o jumătate de oră în urma unei intrări dure, dar în primele 30 de minute românul a fost electrizant.

Este genul de jucător care înflorește când este încurajat de fani și pe care vrea să-i încânte. De cele mai multe ori, mijlocașii lui Rangers dau pase simple, nu încearcă să dea printre linii ca Hagi”, scriu cei de la Daily Record.

Ianis Hagi a fost dorit în această vară de Galatasaray, însă oferta venită pe numele jucătorului români nici nu s-a apropiat de pretențiile celor de la Rangers.

Turcii au oferit 4 milioane de euro în schimbul românului, însă scoțienii nu vor să-l cedeze pentru mai puțin de 11 milioane de euro.

6.5 milioane de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, potrivit transfermarkt.com

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies