Ianis Hagi Cupa Ligii Scotiei Livingston rangers Stranieri

„Este perfect la asta! Un jucător extrem de inteligent!” Fost star al lui Rangers, 'îndrăgostit' de Ianis 

Ianis Hagi (22 ani) s-a întors pe terenul de fotbal după ce a fost infectat cu Covid-19. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 23 Septembrie 2021, 08:19
Data actualizarii: Joi 23 Septembrie 2021, 08:46

Jucătorul român a revenit în lotul lui Rangers pentru meciul din Cupa Ligii Scoției, cu Livingston, încheiat 2-0 pentru echipa lui Gerrard. Ianis a fost trimis în teren în startul reprizei secunde, la scorul de 0-0, și și-a făcut prezența simțită pe teren imediat.

Mijlocașul român i-a pasat decisiv lui Kemar Roofe, la doar două minute de la intrare și i-a cucerit pe scoțieni. Unul dintre ei este chiar Ally McCoist, fostul jucător al lui Rangers. 

  • Ianis Hagi

„Este perfect la asta!”

Fostul atacant a vorbit după meciul câștigat de Rangers, lăudându-l pe Ianis Hagi pentru prestația pe care a avut-o. 

„Schimbarea a făcut o mare diferență, Hagi a intrat și a făcut exact ceea ce ne-am gândit că va face. A luat mingea la picior, era confortabil și pasează pentru gol. Cred că asta a vrut să facă, să îi trimită mingea printre picioare. 

Are ceva diferit, în special când Rangers joacă pe teren propriu și dacă joacă împotriva unei apărări compacte, ceea ce fac în 9 cazuri din 10. Majoritatea echipelor se apără compact, fără să lase mult spațiu în spate pentru ca atacanții să fugă acolo, astfel că e important să aibă pe cineva care să ia mingea în careu, la picior, să obțină un penalty sau o lovitură liberă. 

El este perfect la asta, are o atingere incredibilă și cum am spus mai devreme, este un jucător extrem de inteligent”, a declarat Ally McCoist conform Daily Record

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies