Glen Kamara rangers sparta praga - rangers Europa League

VIDEO Scene incredibile la Praga! Un jucător de la Rangers, huiduit pe tot parcursul meciului de copii mai mici de 14 ani

Cehii nu l-au uitat pe Glen Kamara, jucătorul celor de la Rangers, care s-a întors în Cehia după aproape șase luni de la meciul cu Slavia Praga din Europa League.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Septembrie 2021, 23:37
Data actualizarii: Joi 30 Septembrie 2021, 23:40

Atunci, Kamara a acuzat un jucător advers că i s-a adresat într-un mod rasist. Atunci, spiritele s-au incins si pe teren, iar la final, pe tunelul spre vestiare, jucatorul Slaviei ar fi fost agresat fizic de fotbalistii lui Rangers. Oficialii cehi au negat la vremea respectivă acuzațiile de rasism, deși atât Kamara, cât și alți coechipieri au susținut că jucătorul Slaviei s-a adresat în cuvinte jignitoare.

Glen Kamara, victima unor atacuri rasiste

Kamara nu a avut liniște nici de această dată. Din cauza unei suspendări, Sparta Praga a fost susținută din tribune la meciul cu Rangers doar de copiii de sub 14 ani. Aceștia l-au huiduit la fiecare atingere de tinerii fani ai echipei lui Florin Niță.

În minutul 74, Kamara a cedat și a văzut al doilea cartonaș galben. 

"Meciul, care a fost foarte urat, s-a incheiat in scene urate, cu cele doua parti atacandu-se. S-a raportat ca s-ar fi auzit comentarii rasiste. A fost un mod nefericit de a incheia campania europeana de neuitat a echipei din Glasgow", au scris în martie cei de la The Guardian, după meci.

Rangers, ultima din grupa de Europa League

După meciul de la Praga, Rangers a rămas pe ultimul loc în Grupa A, cu zero puncte, după primele două etape. Lyon este lider, cu șase puncte din tot atâtea posibile. 

Sparta Praga, echipa lui Niță, este pe locul doi, cu patru puncte, iar Brondby completează grupa, de pe locul trei, cu un singur punct. Rangers va primi în următoarea etapă vizita danezilor.

Modifică setările cookies