Jaqueline Cristian Andrea Petkovic Australian Open 2022 Gabriela Ruse Simona Halep Tenis

VIDEO Dialog incredibil între Jaqueline Cristian și Andrea Petkovic, după ce le-au expediat pe Halep și Ruse în turul 1 la AO

Jaqueline Cristian și Andrea Petkovic au câștigat duelul cu Simona Halep și Gabriela Ruse, scor 6-4, 6-0. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Ianuarie 2022, 07:33
Data actualizarii: Vineri 21 Ianuarie 2022, 07:47

Simona Halep și Gabriela Ruse au fost învinse de Jaqueline Cristian și Andrea Petkovic în primul tur al probei de dublu feminin a Openului Australian, ediția 2022.

Echipa româno-germană s-a impus la scor, 6-4, 6-0 în doar 69 de minute de joc. A fost o partidă curată, cu doar 3 erori neforțate comise în total, una de duo-ul Halep/ Ruse și două de învingătoare. Din nefericire, Gabriela Ruse a acuzat probleme la încheietura mâinii drepte în timpul partidei și a fost nevoită să ceară îngrijiri medicale în acest sens. 

Eșec categoric pentru Halep și Ruse, în turul inaugural al Openului Australian

Cristian și Petkovic au lovit însă direct câștigător de 21 de ori, în timp ce Halep și Ruse și-au trecut în cont doar 9 winnere. 

„Acum o să mă urmărești pe Instagram, nu?”, a întrebat-o Jaqueline Cristian pe Andrea Petkovic, imediat după încheierea partidei. „Bine, bine, accept. Vei obține follow-ul meu. De fapt, o să primești mai multe follow-uri înapoi,” i-a răspuns germanca, în glumă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!