VIDEO Simona Halep a reușit loviturile care îl fac invidios până și pe Novak Djokovic: a lăsat-o pe Gabriela Ruse fără cuvinte

Simona Halep Gabriela Ruse Simona Halep lovitura spectaculoasa Simona Halep Transylvania Open Tenis WTA Romania Transylvania Open Tenis Simona Halep a reușit loviturile care îl fac invidios până și pe Novak Djokovic: a lăsat-o pe Gabriela Ruse fără cuvinte
Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 27 Octombrie 2021, 17:36
Data actualizarii: Miercuri 27 Octombrie 2021, 17:53

Simona Halep a reușit două passing shot-uri excelente în finalul partidei câștigate în dauna Gabrielei Ruse, scor 6-1, 6-2. 

Simona Halep a jucat unul dintre cele mai bune meciuri ale anului, în primul tur al Openului Transilvaniei, depășind-o clar pe coechipiera din proba de dublu de la Indian Wells, Gabriela Ruse, scor 6-1, 6-2. 

Numărul 18 WTA a reușit două dintre loviturile spectaculoase ale partidei în același game, la scorul de 6-1, 4-2. Au fost două passing shot-uri care l-ar face invidios până și pe Novak Djokovic. După a doua lovitură formidabilă, prin care Simona Halep și-a adjudecat game-ul, Gabriela Ruse a ridicat din umeri și a dat din cap în sens orizontal, după care a zâmbit, acceptând calitatea superioară a jocului adversarei sale. 

  • Simona Halep a reușit loviturile care îl fac invidios până și pe Novak Djokovic: a lăsat-o pe Gabriela Ruse fără cuvinte

Simona Halep va juca joi, în turul 2 al Openului Transilvaniei, împotriva Varvarei Gracheva (81 WTA)

Reușind aceste lovituri direct câștigătoare din defensivă, Simona Halep demonstrează că și-a revenit din punct de vedere fizic, dar și că rămâne, în continuare, jucătoarea cu cea mai bună defensivă din întregul circuit WTA. 

Vorbind despre reușitele din acest game, Simona Halep i-a spus Alexandrei Dulgheru, în cadrul intrerviului oferit la scurt timp după încheierea meciului următoarele: „Îmi plac loviturile grele, le încerc de fiecare dată, iar când am încredere, intră în teren,” a explicat Simona Halep. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!