Vasile Mogos Chievo Verona Crotone Stranieri OFICIAL | Vasile Mogoș a semnat cu Crotone până în 2024!

OFICIAL | Vasile Mogoș a semnat cu Crotone până în 2024! 

Vasile Mogoș și-a găsit angajament după despărțirea de Chievo Verona. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 August 2021, 15:03
Data actualizarii: Luni 09 August 2021, 15:07

Vasile Mogoș a semnat oficial luni după-amiază cu Crotone. Fundașul dreapta va avea un angajament cu echipa italiană până în 2024. 

  • Vasile Mogoș și-a găsit echipă! Internaționalul român rămâne în Italia


Vasile Mogoș (28 ani) a rămas liber de contract după ce Chievo Verona, fosta sa echipă, a fost retrogradată în Serie D pentru datoriile pe care le avea către jucători și către statul italian. Însă internaționalul român a stat doar o săptămână fără angajament. Potrivit Tutto Calcio Calabria, fundașul dreapta va semna cu Crotone un contract pe 3 sezoane, club care l-a achiziționat și pe Ionuț Nedelcearu (25 ani) în această vară. 

Presa din Italia are numai cuvinte laudative pentru Mogoș, pe care îl consideră unul dintre cei mai buni fundași dreapta din Serie B. 

„Crotone a dat marea lovitură în Serie B. Președintele clubului a finalizat negocierile cu Vasile Mogoș, unul dintre cei mai buni fundași dreapta, care a jucat la Cremonese și apoi, la Chievo, unde a rămas liber de contract după ce echipa a fost exclusă din Serie B. Crotone i-a pregătit deja un contrat pe 3 ani”, titrează publicația italiană. 

Sezonul trecut, Mogoș a jucat 37 de meciuri pentru Chievo, în care a marcat de 4 ori și a oferit 6 pase decisive. De-a lungul carierei, jucătorul a evoluat numai în Italia, la echipe precum Asti, Real Vicenza, Porto Tolle, Lumezzane, Teramo, Reggiana, Ascoli și Cremonese, iar pentru naționala României a bifat 3 prezențe. 

Astfel, pe lângă Parma, care avea deja doi români în Serie B, prin prezența lui Man și Mihăila, și Crotone se va bate la promovarea în Serie A tot cu doi români în lot, Nedelcearu și Mogoș. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!