"Eliminați!" Ce au scris germanii după ce Denzel Dumfries i-a zguduit pe Ianis Hagi și Vasile Mogoș

Denzel Dumfries Ianis Hagi Olanda Romania Vasile Mogos EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Iulie 2024, 20:20
Data actualizarii: Marti 02 Iulie 2024, 20:50

Denzel Dumfries (28 de ani), fundașul dreapta al Olandei, a fost "călăul" românilor în prima repriză a meciului din optimile EURO 2024.

Dumfries a fost în centrul atenției la două accidentări serioase suferite de fotbaliștii români. Mai întâi, Ianis Hagi a fost lovit cu cotul în cap de fundașul lui Inter într-un duel aerian, în minutul 3, iar decarul României a fost nevoit să revină pe teren cu un bandaj din cauza unei hemoragii.

Ce au scris germanii după ce Denzel Dumfries i-a zguduit pe Ianis Hagi și Vasile Mogoș

Următoarea victimă a lui Dumfries a fost Vasile Mogoș. Fundașul dreapta olandez a venit în viteză din spate și s-a ciocnit violent cu jucătorul lui CFR Cluj, care a acuzat dureri puternice. Mogoș nu a mai putut continua și a fost înlocuit cu Racovițan.

Denzel Dumfries nu a fost sancționat disciplinar de arbitrul Felix Zwayer pentru cele două acțiuni. S-a dictat fault doar la acțiunea în care a fost implicat Mogoș, fără cartonaș însă pentru olandez.

"Sânge și ciocnire!", au titrat jurnaliștii germani de la Sport 1. "După ce l-a lovit cu cotul în cap și i-a provocat o sângerare lui Hagi, Dumfries a eliminat și al doilea român. S-a ciocnit cu Vasile Mogoș în mare viteză, lovindu-l puternic în piept pe fundașul advers ", au mai scris nemții.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!