Drum liber spre FCU Craiova? Ce spune Vasile Mogoș despre un eventual transfer la echipa lui Adrian Mititelu

Vasile Mogos FCU Craiova Stranieri Ce spune Vasile Mogoș, despre transferul la FCU Craiova: "Am avut o simplă discuție cu Marcel Pușcaș"
Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 06 August 2021, 11:26
Data actualizarii: Vineri 06 August 2021, 11:34

FCU Craiova încearcă un transfer de echipa națională.

Formația lui Adrian Mititelu, FCU Craiova, a pus ochii pe un jucător ce se află de ceva timp și în vizorul echipei naționale. Vasile Mogoș este liber de contract după despărțirea de Chievo și ar putea veni în România.

Fundașul dreapta de 28 de ani are trei selecții pentru echipa națională. Născut la Vaslui, el a evoluat doar la echipe din Italia, având în CV echipe precum Teramo, Reggiana, Ascoli, Cremonese sau Chievo. 

  • Ce spune Vasile Mogoș, despre transferul la FCU Craiova: Am avut o simplă discuție cu Marcel Pușcaș

Vasile Mogoș, cu cărțile pe față

"În viață nu se știe niciodată. Mă onorează interesul celor de la Craiova, dar nu pot să spun prea multe. Am avut o simplă discuție cu domnul Pușcaș, nimic concret, nu s-a ajuns la negocieri.

Adrian Mutu a fost cel mai bun fotbalist român care a jucat în Italia. Am avut colegi care au jucat cu el la Cesena și l-au caracterizat "troppo forte", foarte puternic. Am vorbit cu Marius Marin, care joacă la Pisa și a lucrat cu Mutu la tineret, și mi-a zis că este un antrenor bun. Îi urez mult succes!

Am devenit jucător liber și pot semna cu orice echipă ce are un proiect care să-mi placă și unde să mă simt bine. Acum mă duc acasă, la San Domingo, la părinți, voi continua să mă pregătesc și aștept să văd ce se va întâmpla.

"Nu banii sunt cei mai importanți"

Repet, în discuția cu dânsul nu am ajuns la negocieri. În viață nu banii sunt cei mai importanți. Normal, contează, însă nu-i pun pe primul plan. Pentru mine important este ca acolo unde merg să joc să fie un proiect serios și să fiu fericit. Trebuie să-mi recuperez și banii de la Chievo. Eu mi-am făcut treaba pe teren, acum să lucreze și impresarul meu, Gianluca Libertazzi.

Oriunde aș juca, în Serie A, Serie B sau Liga 1, eu trebuie să mă antrenez bine, să joc bine, pentru a atrage atenția selecționerului. E mândria oricărui fotbalist să joace pentru echipa națională, să-și reprezinte țara. 

"Ne dorim maximum de puncte"

Vorbești cu un om care trăiește fiecare zi, nu pot să știu ce va fi la finalul campaniei de calificare. Am fost foarte supărați după înfrângerea din Armenia, dar chiar dacă întâlnim Italia, noi intrăm pe teren cu dorința de a câștiga, să dăm totul pe teren.

Așa vom face la fiecare partidă. Ne dorim maximum de puncte în următoarele confruntări, din septembrie, cu Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord", a declarat Mogoș, pentru Gsp.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!