FOTO ȘI VIDEO Pe cine a transferat CFR Cluj: rezervă la 30 de ani în Serie C în ultimul sezon și luat la pumni de suporteri după retrogradare!

Vasile Mogos CFR Cluj Crotone Echipa Nationala serie c Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Iulie 2023, 10:47
Data actualizarii: Joi 06 Iulie 2023, 10:59

Vasile Mogoș a semnat în România după ce până acum a evoluat numai la cluburi din Italia.

”Suntem bucuroși să vă anunțăm că internaționalul român Vasile Mogoș este noul jucător al echipei noastre!”, a scris CFR Cluj pe site-ul oficial, completând:

”Fundașul lateral, în vârstă de 30 de ani, care a evoluat până acum doar în Italia, a atins borna de 300 de meciuri în carieră, dintre care 170 de partide în Serie B, pentru Chievo Verona, Cremonese și Ascoli Calcio. În ultimele două sezoane, Mogoș a jucat pentru FC Crotone”.

În sezonul recent încheiat însă, Mogoș a fost rezervă la Crotone, în Serie C, un campionat maraton, de 38 de etape în sezonul regular, la care se adaugă meciurile din play-off-ul de promovare (2 în cazul lui Crotone, care a fost eliminată în această fază).

Vasle Mogoș a prins doar 14 meciuri în primul ”unsprezece” și a fost rezervă și în meciurile din Cupă, cu mențiunea că de la începutul lui ianuarie până la mijlocul lui februarie românul a fost accidentat.

A marcat însă 3 goluri, ultimul în derby-ul cu Catanzaro din martie, după un șut de atacant veritabil.

Vasile Mogoș, bătut de suporterii lui Crotone după retrogradare

Deși în vara anului trecut Crotone, retrogradată din Serie B în Serie C, a dat de înțeles că nu mai contează pe Vasile Mogoș, tricolorul a continut la gruparea ajunsă în liga a treia italiană.

Fundașul dreapta a fost astfel reactivat în vară la echipă, deși fusese luat la bătaie de suporterii supărați după retrogradare.

Calcio Crotone scria atunci că mai mulți fotbaliști au fost atacați de un grup de ultrași, care îi avertizaseră despre ce s-ar putea întâmpla dacă vor fi văzuți pe stradă.

Reacția lui Vasile Mogoș după ce a fost bătut pe stradă

Insultele s-au transformat repede într-un conflict fizic: câțiva fotbaliști s-au apărat de loviturile ultrașilor, în timp ce alții au luat-o la fugă.

”Am vrut doar să le spun câteva cuvinte celor care ne-au atacat aseară.

Chiar credeți că voi sunteți fani? Chiar credeți că, după ce am stat un an închiși în casă și după ce s-a terminat campionatul, jucătorii și familiile lor ar trebui să nu iasă ca să vă facă pe voi fericiți? Fericire pentru ce și pentru cine?

Atunci când retrogradezi, ceea ce înseamnă suferință pentru toată lumea, poți merge atât de departe încât să agresezi fizic fotbaliștii?”, s-a revoltat atunci internaționalul român cu 4 selecții în mandatele lui Cosmin Contra și Mirel Rădoi.

Foto: CFR Cluj

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!