Cel mai sincer tricolor! "Daca m-as califica la CM din 2022 cu Romania, mi-as tatua drapelul national pe inima" Ce a facut Vasile Mogos cu primii bani castigati din fotbal

Vasile Mogos, jucator legitimat la Chievo Verona, in al doilea esalon al fotbalului italian, a vorbit in cadrul unui interviu acordat pentru site-ul FRF. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Noiembrie 2020, 16:33
Data actualizarii: Marti 10 Noiembrie 2020, 16:48

El a declarat ca daca ar reusi sa se califice cu Romania la Campionatul Mondial din 2022 si-ar tatua drapelul national pe "inima". Fundasul roman a recunoscut ca primii bani castigati din fotbal au fost oferiti parintilor lui. 

"Primii bani castigati din fotbal i-am dat parintilor mei. Cred ca trebuie sa fiu mai bun la centrari si faze fixe. Daca m-as califica la campionatul Mondial din 2022 cu Romania, mi-as tatua drapelul national pe inima", a declarat jucatorul roman pentru site-ul FRF. 

Mogos a debutat la nationala in mandatul lui Cosmin Contra, intr-o infrangere cu 0-2, in fata Suediei, in noiembrie 2019. Fundasul dreapta s-a tranferat in luna septembrie a acestui an de la Cremonese la Chievo Verona. In actualul sezon, el a jucat in 8 meciuri pentru Verona si a incris un gol. 

Modifică setările cookies