Vasile Mogos, gol pentru Chievo in barajul de promovare! Echipa sa a ratat insa accederea in Serie A

Vasile Mogos Chievo Verona Echipa Nationala Serie A Serie B Stranieri Vasile Mogos, gol pentru Chievo! A ratat insa promovarea in Serie A
Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 14 Mai 2021, 12:00
Data actualizarii: Vineri 14 Mai 2021, 12:57

Romanul Vasile Mogos a inscris pentru Chievo, in duelul cu Venezia din cadrul turneului de baraj pentru promovarea in Serie A.

Echipa romanului a fost invinsa cu 3-2 si va evolua si in sezonul urmator in Serie B. Chievo a condus de doua ori, insa s-a vazut eliminata. Dupa 90 de minute scorul era 1-1, astfel ca s-a intrat in prelungiri.

Vasile Mogos a marcat din penalty, in minutul 104, pentru 2-1, insa Venezia a marcat in minutele 107 si 116, ratand un penalty in minutul 120+2. Mogos a fost integralist.

In semifinale, se vor juca meciurile AS Cittadella - AC Monza si Venezia FC - US Lecce. Empoli si Salernitana au promovat deja. Crotone si Parma sunt matematic retrogradate in Serie B. 3 goluri si 6 pase de gol are Mogos, in 35 de meciuri jucate sezonul acesta.

Chievo a terminat pe locul 8 in ultimul sezon al Serie B si a prins ultimul loc de baraj. Ajuns la 28 de ani, Mogos a ajuns la Chievo in septembrie, de la Cremonese. Are 3 selectii pentru echipa nationala.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!