Vasile Mogos Chievo Verona Crotone Stranieri Vasile Mogoș, pregătit de duelurile cu românii: „O să merg la Man și Mihăilă și îi iau de gât pe amândoi!” :)

Mogoș, pregătit de duelurile cu românii din Italia: „O să merg la Man și Mihăilă și îi iau de gât pe amândoi!” :)

Vasile Mogoș a vorbit despre motivele care l-au determinat să semneze cu Crotone. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 August 2021, 12:27
Data actualizarii: Joi 12 August 2021, 12:44

Vasile Mogoș (28 ani) a semnat un contract cu Crotone până în 2024. Românul a evoluat în ultimul sezon la Chievo Verona, dar clubul italian a fost retrogradat în liga a patra din cauza datoriilor către jucători și stat. Astfel, fundașul dreapta s-a putut înțelege cu noua echipă din postura de jucător liber de contract. 

Mogoș a mărturisit că a refuzat propuneri din Rusia pentru a rămâne în fotbalul italian. Un motiv pentru care a ales-o pe Crotone a fost faptul că Ionuț Nedelcearu era deja la echipă. 

  • Vasile Mogoș, pregătit de duelurile cu românii: „O să merg la Man și Mihăilă și îi iau de gât pe amândoi!” :)

Mogoș: „Mi-am dorit mult să joc alături de un român”
 

 

Am ales Crotone din mai multe motive. Pentru că există ambiția clară să promovăm în Serie A. Pentru că este aici 'Nede' și mi-am dorit mult să joc, pentru prima oară, alături de un român. Apoi, pentru că știu fotbalul italian în detaliu. Și pentru că am fost dorit foarte, foarte tare de cei de la Crotone. Au fost oameni hotărâți, fără vorbe multe, așa cum îmi place și mie.

Am făcut cea mai bună alegere. Oferte concrete au fost din Rusia, spre exemplu, din alte țări, dar cred că provocarea de a ajunge în Serie A e mai mare decât ar fi fost celelalte. E un proiect care m-a convins. Și, mai ales, să promovez cu 'Nede' alături!”, a declarat Vasile Mogoș pentru playsport

Sezonul viitor, Vasile Mogoș și Ionuț Nedelcearu se vor bate cu Parma, unde joacă Dennis Man și Valentin Mihăilă, pentru a promova în Serie A. Fundașul dreapta a glumit pe seama acestei situații și a dezvăluit ce le va face colegilor de la naționala României.  

„Îi iau de gât pe amândoi și le spun să fie cuminți”
 

M-am gândit la asta… Trebuie să fie frumos și interesant. O să merg la început la Denis și Vali, îi iau de gât pe amândoi și le spun să fie cuminți. Glumesc, va fi tare frumos pentru că de mult timp nu cred că s-a mai întâmplat un duel doi versus doi între colegi de la naționala României într-un campionat străin. Iar Serie B e un campionat puternic. Sincer, sper să fie bine pentru fiecare dintre noi patru, iar la final să câștige Crotone!”, a mai precizat Mogoș. 

Sezonul trecut, românul a bifat 35 de meciuri în Serie B pentru Chievo Verona, pentru care a marcat 3 goluri și a oferit 6 pase decisive. De asemenea, Mogoș a adunat și 3 prezențe pentru echipa națională a României. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!