Fotbal extern

"Italienii au golit supermarketurile si s-au blocat in case. Panica e generala!" Vasile Mogos, jucatorul lui Cremonese si al nationalei, a vorbit despre criza din Italia

Romanul evolueaza in liga a doua italiana, la Cremonese, echipa aflata in orasul Cremona, in zona direct afectat de coronavirus.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Februarie 2020, 16:10
Data actualizarii: Marti 25 Februarie 2020, 16:11

Vasile Mogos a oferit declaratii despre ceea ce se intampla in Italia, el aflandu-se chiar acolo unde coronavirusul a facut deja victime. Romanul spune ca situatia este tinuta sub control de autoritati, insa oamenii sunt nelinistiti, motiv pentru care si-au facut provizii, supermarketurile fiind acum goale.

"Suntem toti cam preocupati de tot ceea ce se intampla, pentru ca acest coronavirus este foarte periculos! Autoritatile au luat toate masurile de siguranta si asteptam cu rabdare sa se termine cat mai repede. Italienii sunt mai speriati de felul lor... Ei se cam sperie de orice. Acum au golit supermarketurile si cei mai multi s-au blocat in case! Panica e generala!

Eu sunt mai optimist de felul meu si încerc sa nu ma gandesc la lucruri negative. Acum tocmai vin de la antrenament, pentru ca de antrenat ne antrenam. Asteptam o decizie de la Liga pentru a vedea daca se joacă meciul din week-end-ul urmator, dupa ce nu am jucat la Ascoli", a spus Mogos pentru Fanatik.

Vasile Mogos a debutat la nationala Romaniei in meciul cu Suedia si a fost integralist.

Modifică setările cookies