BAD BOY doar pe teren! Vasile Mogos, surpriza lui Contra de la nationala, "imblanzit" de o italianca sexy! Cum arata partenera sa: GALERIE FOTO

BAD BOY doar pe teren! Vasile Mogos, surpriza lui Contra de la nationala, "imblanzit" de o italianca sexy! Cum arata partenera sa: GALERIE FOTO

Vasile Mogos (26 de ani) a fost convocat in premiera la nationala Romaniei. El joaca la Cremonese, in Serie B.

Vasile Mogos este surpriza lui Cosmin Contra pentru dubla cu Insulele Feroe si Norvegia, meciuri care vor fi transmise la ProTV sambata (19:00), respectiv marti (21:45). Fundasul de 26 de ani a fost convocat in premiera. El joaca la Cremonese, in Serie B, si a reusit sa impresioneze la ultimele partide.

Mogos s-a nascut in judetul Vaslui, dar a petrecut o mare parte a vietii in Italia. El a ajuns acolo la varsta de 6 ani.

"Jucam, dar si munceam. Am lucrat la vie, am fost si ospatar. Nu imi e frica de munca", a spus el intr-un interviu.

Mogos este cunoscut ca un "bad boy". Si asta nu doar datorita aspectului sau de baiat rau, dar si a faptului ca are o condamnare cu suspendare. Pe cand juca la Reggiana, el, alaturi de mai multi coechipieri, a fost implicat intr-o bataie intr-un club de noapte. Toti fotbalistii au fost condamnati la doi ani cu suspendare si au fost pusi sub supraveghere.

Vasile Mogos se iubeste cu o italianca

"Bad boy" Mogos este "soft" cand vine vorba despre iubita sa. El traieste o frumoasa poveste de dragoste cu o italianca pe nume Francesca. Aceasta este mai mare decat el cu 4 ani.

NU RATA GALERIA FOTO DE MAI JOS

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, LIVE UPDATE 3 aprilie. 2.738 de cazuri şi 115 decese
BRAT