FCSB, INTERZISA pe un nou stadion?! Becali spera sa se mute IMEDIAT, planurile i se pot da peste cap! Reactie oficiala

FCSB Alin Petrache federatia romana de rugby Gigi Becali Stiri FCSB, INTERZISA pe un nou stadion?! Becali spera sa se mute IMEDIAT, planurile i se pot da peste cap! Reactie oficiala
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Martie 2021, 22:49
Data actualizarii: Marti 02 Martie 2021, 23:05

Noua arena de la Arcul de Triumf a declansat un conflict de proportii in sportul din Romania.

Gigi Becali doreste ca FCSB sa joace meciurile de pe teren propriu pe stadionul istoric al echipei de rugby a Romaniei, insa presedintele FRR insista ca echipa nationala sa aiba prioritate.

Patronul ros-albastrilor a avut o interventie in care l-a ironizat pe Petrache, despre care a spus ca se considera stapanul acestui nou stadion.

"Pe Arcul de Triumf o sa jucam, dar si acolo exista un stapan, e Petrache. El a fost ales acolo, dar el e stapan acum. In Romania, cand e ales cineva pe functie, el e stapan. Ho, ba, ca nu esti, ba, stapan. Sunt bani publici! Si acolo se inchiriaza", a spus Becali la DigiSport.

Replica lui Alin Petrache nu a intarziat sa apara. Presedintele FRR a tinut sa precizeze ca stadionul de la Arcul de Triumf a fost dintotdeauna al rugby-ului si ca exista documente care dovedesc acest lucru.

"Stadionul National de Rugby Arcul de Triumf nu este subiect de polemica. Documentele vorbesc si nimeni nu poate sa fie peste decizia Regelui Carol, indiferent de cum il cheama. Stadionul este al Rugbyului. Nu al vreunui presedinte!

108 de ani de istorie nu sunt cancan. Rugbyul nu renunta la terenul sau istoric. Nu doresc o polemica cu nimeni. Vorbim pe documente, nu e o sueta de cafenea, chiar daca MTS si domnul Becali vad ca au aceeasi retorica", a spus Alin Petrache potrivit ProSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!