Kun Aguero Barcelona Manchester City Spania

Primele reproșuri ale lui Aguero la adresa Barcelonei! Ce îl nemulțumește: „La City nu se întâmpla asta”

Atacantul argentinian a relatat ce a pățit la baza de antrenament a Barcelonei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Septembrie 2021, 16:59
Data actualizarii: Luni 06 Septembrie 2021, 17:15

Kun Aguero (33 ani) a fost transferat vara aceasta de Barcelona. Atacantul a sosit liber de contract de la Manchester City, după un deceniu în care a îmbrăcat tricoul grupării de pe Etihad. Un motiv pentru care argentinianul a semnat cu echipa blaugrana a fost Lionel Messi (34 ani), prietenul său din adolescență. Însă cei doi vor putea juca împreună doar la echipa națională, PSG convingându-l pe deținătorul a cinci Baloane de Aur să se alăture lotului condus de Pochettino. 

Dornic să se impună în echipa Barcelonei, Aguero a mărturisit că a sosit cu o oră înainte de a începe antrenamentul, pentru a se pregăti individual în sala de forță, însă niciun membru al staff-ului nu era acolo pentru a-i permite accesul.

  • Primele reproșuri ale lui Aguero la adresa Barcelonei! Ce îl nemulțumește: „La City nu se întâmpla asta”

Aguero: „Nu era nimeni, totul era închis”
 

La Manchester City ajungeam cu o oră și jumătate înaninte de antrenament. Asta am făcut și aici (n.r.: Barcelona). Am zis că voi fi cel puțin cu o oră înainte și mă voi duce în sala de forță să fac niște chestii. Dar nu era nimeni, totul era închis. La City nu se întâmpla asta”, a declarat Aguero în dialogul cu Ibai, un celebru youtuber. 

Aguero, out până în noiembrie 
 

Kun Aguero este golgheterul all-time al lui Manchester City. În 390 de meciuri, vârful de atac a marcat 260 de goluri și a oferit 73 de pase decisive. Pentru Barcelona nu a apucat să debuteze într-un meci oficial, urmând să se refacă după accidentarea suferită abia în luna noiembrie. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!