Spania

Primele reproșuri ale lui Aguero la adresa Barcelonei! Ce îl nemulțumește: „La City nu se întâmpla asta”

Atacantul argentinian a relatat ce a pățit la baza de antrenament a Barcelonei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Septembrie 2021, 16:59
Data actualizarii: Luni 06 Septembrie 2021, 17:15

Kun Aguero (33 ani) a fost transferat vara aceasta de Barcelona. Atacantul a sosit liber de contract de la Manchester City, după un deceniu în care a îmbrăcat tricoul grupării de pe Etihad. Un motiv pentru care argentinianul a semnat cu echipa blaugrana a fost Lionel Messi (34 ani), prietenul său din adolescență. Însă cei doi vor putea juca împreună doar la echipa națională, PSG convingându-l pe deținătorul a cinci Baloane de Aur să se alăture lotului condus de Pochettino. 

Dornic să se impună în echipa Barcelonei, Aguero a mărturisit că a sosit cu o oră înainte de a începe antrenamentul, pentru a se pregăti individual în sala de forță, însă niciun membru al staff-ului nu era acolo pentru a-i permite accesul.

  • Primele reproșuri ale lui Aguero la adresa Barcelonei! Ce îl nemulțumește: „La City nu se întâmpla asta”

Aguero: „Nu era nimeni, totul era închis”
 

La Manchester City ajungeam cu o oră și jumătate înaninte de antrenament. Asta am făcut și aici (n.r.: Barcelona). Am zis că voi fi cel puțin cu o oră înainte și mă voi duce în sala de forță să fac niște chestii. Dar nu era nimeni, totul era închis. La City nu se întâmpla asta”, a declarat Aguero în dialogul cu Ibai, un celebru youtuber. 

Aguero, out până în noiembrie 
 

Kun Aguero este golgheterul all-time al lui Manchester City. În 390 de meciuri, vârful de atac a marcat 260 de goluri și a oferit 73 de pase decisive. Pentru Barcelona nu a apucat să debuteze într-un meci oficial, urmând să se refacă după accidentarea suferită abia în luna noiembrie. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies