Plecarea lui Messi nu i-a căzut bine! Barcelona nu va putea conta două luni pe Aguero

Barcelona Kun Aguero Spania Plecarea lui Messi nu i-a căzut bine! Barcelona nu va putea conta două luni pe Aguero
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 August 2021, 14:41
Data actualizarii: Luni 09 August 2021, 14:52

Kun Aguero (33 ani) va lipsi 10 săptămâni din cauza unei accidentări. 

Sergio Aguero a semnat vara aceasta cu Barcelona din postura de jucător liber de contract. Atacatul a mărturisit că a ales să vină pe Camp Nou datorită prieteniei care îl leagă cu Messi încă de când eram adolescenți. Însă datoriile acumulate de echipa echipa blaugrana sezonul trecut și plafonul salarial impus de La Liga l-au făcut pe Laporta să nu poată să îi prelungească înțelegerea superstarului argentinian. 

Potrivit Mundo Deportivo, Aguero a acuzat dureri la antrenamentele de duminică. Problema este destul de serioasă, iar atacantul a avut nevoie de ajutorul unor cârge pentru a se deplasa. Din acest motiv nu a putut fi prezent pe Camp Nou pentru a-și lua la revedere de la Messi și nu a fost introdus de Koeman în amicalul cu Juventus. 

  • Plecarea lui Messi nu i-a căzut bine! Barcelona nu va putea conta două luni pe Aguero

Luni, vârful de atac a efectuat un control medical în care a rezultat că are o problemă la tendonul piciorului drept și că nu va putea fi disponibil 10 saptămâni, iar Barcelona a emis un comunicat de presă în care i-a înștiințat pe fani de starea de sănătate a lui Aguero. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!