Spania

Barca l-a înscris pe Aguero datorită căpitanilor Alba și Busquets! Catalanii au vândut în Premier League

Barcelona este extrem de activă în ultimele zile. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 31 August 2021, 21:23
Data actualizarii: Marti 31 August 2021, 21:25

Catalanii au anunțat oficial transferul lui Ilaix Moriba la RB Leipzig, iar apoi, prin intermediul unui comunicat au dezvăluit că au ajuns la un acord cu căpitanii Sergio Busquets și Jordi Alba pentru scăderea salariilor. 

Datorită gestului lor, care l-au urmat pe Gerard Pique, Sergio Aguero a putut fi înscris oficial în Liga Profesionistă de Fotbal din Spania, iar limita salarială a fost amplificată. 

  • Barca l-a înscris pe Aguero datorită căpitanilor Alba și Busquets! Catalanii au vândut în Premier League

„Sergio Busquets și Jordi Alba ajută și ei clubul pentru a înscrie coechipieri datorită scăderilor salariale”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial. 

Transfer în Premier League pentru unul dintre jucătorii aduși în vară
 

Totodată, Barcelona a anunțat oficial și vânzarea lui Emerson Royal în Premier League, la Tottenham. Fundașul dreapta a fost vândut în schimbul a 25 de milioane de euro. 

În ianuarie 2019, catalanii l-au adus în La Liga după un acord cu Atletico Mineiro și Betis, cele două cluburi iberice au fost co-proprietare, iar după două sezoane petrecute sub formă de împrumut, în vară a fost răscumpărat de Barcelona, care a plătit 9 milioane către Betis pentru a-l aduce. 

Visul lui Emerson nu a durat prea mult, iar după aproape două luni petrecute pe Camp Nou și trei meciuri jucate în acest sezon, oficialii clubului au decis să îl vândă. 

„FC Barcelona ar vrea să îi mulțumească public lui Emerson Royal pentru devotamentul său și îi dorește succes pe viitor”, se arată în comunicat. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies