VIDEO | Leo Messi, execuție fabuloasă la încălzire! Cum l-a lăsat ”mască” pe propriul portar înainte de Brazilia - Argentina

Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Septembrie 2021, 11:43
Data actualizarii: Luni 06 Septembrie 2021, 11:49

Leo Messi, moment spectaculos înainte de Brazilia - Argentina 

Leo Messi (34 de ani) a impresionat chiar înainte de startul meciului dintre Brazilia și Argentina. Starul PSG-ului a reușit o execuție spectaculoasă la încălzire.

Messi a trimis de pe loc, cu efect, iar mingea a intrat în vinclul porții lui Emiliano Martinez, care a rămas fără replică. Execuția a fost surprinsă de camere și a devenit rapid virală pe internet.

 

Patru jucători din naționala Argentinei, acuzați că au încălcat protocolul sanitar

 

Meciul dintre Brazilia și Argentina a fost întrerupt după doar câteva minute. Autorităţile braziliene au deschis o anchetă împotriva a patru fotbalişti ai naţionalei Argentinei, de la cluburi din Anglia, ce sunt suspectaţi de încălcarea protocolului sanitar şi riscă să nu joace pentru echipa Albiceleste în meciul de duminică împotriva Braziliei, de la Sao Paulo.

ANVISA, autoritatea de reglementate în domeniul sănătăţii din Brazilia, a deschis o anchetă pentru a se asigura că Giovani Lo Celso, Emiliano Martinez, Cristian Romero şi Emiliano Buendia nu au încălcat protocolul sanitar.

În virtutea unei ordonanţe federale datând din luna iunie, orice persoană care a călătorit în patru ţări (printre care Marea Britanie) în cele 14 zile precedând intrarea sa pe teritoriul brazilian trebuie să intre în carantină.

Federaţia argentiniană a menţionat acordul încheiat între cele 10 ţări din zona CONMEBOL pentru a le permite jucătorilor să circule şi să participe la meciurile din preliminarii în cadrul bulei sanitare. Acest acord ar face ca prezenţa lor în derby-ul de duminică să nu fie ameninţată.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!