Sergio Aguero Angel Di Maria Barcelona Leo Messi Paris Saint-Germain Fotbal extern

„Kun vrea să se omoare!” Di Maria, glume pe seama lui Aguero după plecarea lui Messi! Ce l-a afectat cel mai mult 

Leo Messi (34 ani) este noul jucător al lui Paris Saint-Germain. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 14 August 2021, 00:32
Data actualizarii: Sambata 14 August 2021, 01:33

Argentinianul a semnat cu echipa din capitala Franței după ce i s-a transmis că Barcelona nu îi poate prelungi contractul, din motive economice. Messi a fost prezentat oficial miercuri la PSG, iar joi a făcut și primul antrenament alături de noii săi coechipieri. 

Nume importante din naționala Argentinei, precum Di Maria sau Paredes, sunt jucători la PSG și și-au văzut visul realizat, acela de a juca alături de conaționalul lor în aceeași echipă de club. La același lucru visa și Sergio Aguero în momentul în care a acceptat să semneze cu Barcelona după despărțirea de Manchester City, însă totul i s-a năruit după ce cel mai bun prieten al său, Messi, a fost anunțat că nu mai poate continua, deși acceptase să își scadă salariul la jumătate. 

  • „Kun vrea să se omoare!” Di Maria dezvăluie cum a reacționat Aguero la plecarea lui Messi! Ce l-a afectat cel mai mult

Angel Di Maria, prieten atât cu Messi, cât și cu Aguero, a fost întrebat într-un interviu pentru TyC Sports despre starea fostului atacant al lui City și a răspuns glumind: „Kun vrea să se omoare, dar ce poți să faci”

„Asta este cel mai rău lucru!”
 

În ciuda acestui lucru, Di Maria a dezvăluit că Aguero a fost cel mai afectat de accidentarea suferită, care îl va ține departe de teren pentru mai bine de două luni. 

„Excluzând toate astea, cel mai rău în realitate este că s-a accidentat din nou, iar asta este cel mai trist. Venea după un efort mare cu genunchiul, a încercat să se recupereze și să fie la un nivel bun, de revenire, și a recidivat. Să sperăm că își revine cât mai repede pentru a demonstra cât de bun este”, a adăugat jucătorul. 

Modifică setările cookies