Leo Messi Barcelona la liga Sergio Aguero Spania

Reacția apropiaților lui Aguero după ce s-a scris că vrea să plece de la Barcelona

Leo Messi (34 ani) pleacă de la Barcelona după 20 de ani. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 06 August 2021, 23:27
Data actualizarii: Sambata 07 August 2021, 00:22

00:20 În urma zvonurilor apărute conform cărora Aguero și-ar dori să plece, apropiații argentinianului au dezmințit informația, conform Mundo Deportivo. Mai mult, acesta ar fi dornic să își ducă la bun sfârșit înțelegerea cu catalanii. 


Anunțul șocant a venit când nimeni nu se aștepta, mai ales după ce s-a scris că în cursul zilei de joi urmează ca Messi să semneze un nou contract cu catalanii. Vestea i-a luat prin surprindere până și pe coechipierii săi, după cum a anunțat chiar președintele Laporta la o conferință susținută vineri. 

  • Anunțul momentului după plecarea lui Messi de la Barcelona! Aguero vrea să plece: „M-au mințit!”

Mai mult, unul dintre noile transferuri are deja gânduri de plecare. Sergio Aguero, cel care a semnat la începutul lui iulie cu catalanii, vrea să plece de la Barca după anunțul despărțirii de Messi, informează La Porteria. Sursa citată anunță că avocații atacantului adus liber de contract de la City verifică termenii contractului semnat de acesta, pentru a putea pleca în această vară. 

Aguero este furios pe conducerea Barcelonei, iar apropiații săi spun că se consideră înșelat și mințit de către aceștia, pentru că în momentul în care a semnat a făcut-o cu promisiunea că va putea juca alături de Messi. 

Sursa citată informează că Aguero consideră că „viitorul său la Barca nu arată bine”. 
 

Aguero, transfer la Barcelona pentru Leo Messi 
 

Sergio Aguero s-a despărțit de Manchester City după mai bine de 10 ani și a ales un transfer la Barcelona, pentru a juca alături de coechipierul său de la națională, și cel care îi este și cel mai bun prieten în același timp, Leo Messi.

Atacantul a fost unul dintre „pionii” pe care Laporta s-a bazat în convingerea lui Messi pentru a rămâne pe Camp Nou, decizie pe care căpitanul catalanilor o luase. Chiar președintele a spus că Aguero ajută în procesul acesta, într-o declarație făcută în urmă cu o lună. 

„Aguero ajuta. Ii spune in fiecare zi sa ramana. Este incantat si ii multumesc ca incearca sa-l convinga sa ramana”, a adaugat acesta.

Mai mult, pentru a putea juca la Barcelona alături de Messi, Aguero a acceptat un salariu mult mai mic decât cel propus de catalani inițial. 

Modifică setările cookies