Kun Aguero fc barcelona Spania Trucul la care a apelat Kun Aguero pentru a-și îmbunătăți activitatea sportivă. Ce a făcut înaintea începerii pregătirii

Trucul la care a apelat Kun Aguero pentru a-și îmbunătăți activitatea sportivă. Ce a făcut înaintea începerii pregătirii

Sergio Aguero apelează la diverse tratamente pentru a se putea reface așa cum trebuie după accidentarea suferită la genunchi. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Iulie 2021, 08:58
Data actualizarii: Miercuri 28 Iulie 2021, 09:07

După victoria din Copa America, Aguero, Messi, dar și Emerson Royal sunt cei trei jucători care încă nu s-au prezentat la reunirea lotului, aceștia urmând să ajungă la Barcelona la începutul lunii august. 

În această perioadă, atacantul de 33 de ani a făcut un tratament cu celule stem pentru a ajuta la regenerarea cartilajului de la genunchi, dar și pentru îmbunătățirea performanțelor sportive. 

  • Trucul la care a apelat Kun Aguero pentru a-și îmbunătăți activitatea sportivă. Ce a făcut înaintea începerii pregătirii

Această decizie a fost luată după ce atacantul a fost nevoit să lipească mai multe săptămâni din cauza unei accidentări, jucând doar în 20 partide în sezonul trecut, la Manchester United, aduând în total 720 de minute pe teren, cu șase goluri și o pasă de gol. 

Tratamentul cu celule stem este des utilizat în sport, nume celebre precum Pau Gasol, Rafael Nada, Carles Puyol sau Martin Odegaard fiind printre cei care l-au folosit. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!