Fotbal extern

„De asta nu am ales numărul 10!” Aguero a explicat de ce a refuzat tricoul lăsat liber de Messi

Sergio Aguero a vorbit despre propunerea pe care a primit-o din partea Barcelonei. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 05 Septembrie 2021, 09:49
Data actualizarii: Duminica 05 Septembrie 2021, 09:53

Atacantul argentinian a semnat cu Barcelona la începutul lunii iulie, în speranța că va reuși să joace alături de bunul său prieten, Leo Messi. Cu toate astea, oficialii clubului nu au mai reușit să îl țină pe legendarul jucător în continuare pe Camp Nou, invocând problemele financiare și plafonul salarial impus de La Liga. 

Astfel, Messi a părăsit după 21 de ani clubul pentru care a scris istorie, iar tricoul său a rămas liber, însă nu pentru mult timp. Conducătorii de pe Camp Nou și-au îndreptat atenția către celălalt argentinian din echipă, Sergio Aguero, pentru a prelua tricoul 'decarului', după cum a dezvăluit chiar el. 

  • „De asta nu am ales numărul 10!” Aguero a explicat de ce a refuzat tricoul lăsat liber de Messi

Aguero a povestit că i s-a propus să ia triocul lăsat liber de Messi, într-o sesiune de Twitch alături de deja cunoscutul Ibai Llanos, însă răspunsul său a fost unul negativ. 

„Mi l-au oferit, însă nu l-am luat din respect pentru Messi”, a spus Aguero în timp ce se afla în direct. 

În urma deciziei sale, Aguero a ales să joace cu numărul 19 pe spate, însă nu va reuși să facă asta prea curând. Accidentat în luna august la piciorul drept, atacantul ar putea debuta abia în luna noiembrie pentru echipa blaugrana. 

Ansu Fati, 'puștiul-minune' ales să ducă moștenirea mai departe

Cel care a primit astfel tricoul cu numărul 10 de la Barcelona a fost Ansu Fati, cel despre care s-a spus, în repetate rânduri, că poate fi următoarea senzație a catalanilor. Fati a impresionat cu prestațiile sale, încântându-i pe suporterii Barcei. 

Tânărul jucător s-a întors la antrenamentele echipei după zece luni în care a stat pe bară, timp în care a suferit trei intervenții chirurgicale. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies