„Nu mai au nicio șansă cu mine antrenor!” Rednic a anunțat clar: Filip și Matei, out de la Dinamo 

Mircea Rednic Cosmin Matei Dinamo steliano filip Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Decembrie 2021, 23:12
Data actualizarii: Luni 13 Decembrie 2021, 23:24

Dinamo a câștigat primul său meci după mai bine de patru luni, 1-0 cu Chindia. 

Carp le-a adus victoria mult visată 'câinilor', care au urcat pe penultimul loc în clasament și au reușit să încheie astfel seria neagră de meciuri în care nu au câștigat. Mircea Rednic a făcut modificări importante în lotul lui Dinamo, principala decizie fiind să îi excludă din lot pe Cosmin Matei și Steliano Filip. 

Antrenorul s-a arătat fericit de victoria obținută și a ținut să puncteze faptul că jucătorii excluși din lot nu vor mai reveni la echipă, urmând să își rezilieze înțelegerile. Rednic a dezvăluit că regretă că nu a decis de mai mult timp să îi excludă din lot pe unii jucători și a ținut să accentueze că de acum înainte deciziile vor fi la el.

Rednic a ținut și să îl felicite pe Carp pentru reușita din această seară și l-a lăudat și pe Răuță, cel pe care l-a numit căpitan pentru meciul cu Chindia. 

Steliano Filip și Cosmin Matei, out de la Dinamo! Mircea Rednic a făcut anunțul 

„O victorie meritată, muncită, cu puțin noroc în ultima parte, au avut penalty, care a fost. Nu știam, brigadă de Champions League, acum zâmbesc și sunt fericit. Vreau să îmi felicit jucătrorii, în condiții grele, au avut o săptămână foarte grea, multe ședințe. A contat foarte mult faptul că mi s-a dat încredere, trebuie să vedem continuitate. 

Voiam să risc și cu Tomas, e o situație delicată, trebuie să le dăm un răspuns, mai au două meciuri și depinde de ei. Tomas (n.r. Vestenicky) și Nunic, nu a apucat să intre azi, e greu, nu au avut timp, regret că nu am luat mai de mult decizia, nu doar pe Filip și Matei, trebuia să iau decizia mai din timp. 

Vorbeau că nu au nicio treabă cu mine, că nu-s probleme, dar evoluțiile nu m-au convins. Regret, trebuia să mă decid mai devreme, nu mai au nicio șansă cu mine antrenor, Matei își va rezilia contractul, Filip a zis da, dar că își vrea salariul până în vară. E decizia mea, dacă pierd, o să pierd pe mâna mea. 

Carp e un jucător foarte bun, îmi pare rău că nu am putut să îl folosesc mai devreme, îl felicit și pe căpitan, are limite, dar se duce cu totul, e un mic Hîldan. 

Iliev a scos, dar putea să ne și înfunde, nu ai voie să ieși, nu se impunea o ieșire. I-am dat dreptate, am contestat și eu inițial decizia, dar după am văzut și eu”, a spus Mircea Rednic la finalul meciului. 

Sursa foto: Inquam 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!