Dinamo - chindia chindia Dinamo Mircea Rednic Superliga

Dinamo - Chindia 1-0 | Și-a venit minunea! :) Prima victorie pentru 'câini' din august și trec pe penultimul loc

Urmărim și comentăm împreună meciul dintre Dinamo și Chindia Târgoviște, de la ora 20:30, pe www.sport.ro și Facebook.com/Sport.ro.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 13 Decembrie 2021, 23:40
Data actualizarii: Luni 13 Decembrie 2021, 22:29

Dinamo a obținut prima victorie după o pauză de mai bine de 4 luni. Trupa lui Mircea Rednic s-a impus la capătul unui duel în care a fost dominată. Carp a înscris singurul gol al partidei, iar Dinamo ajunge la 12 puncte după 19 etape, și ocupă locul 15. Chindia rămâne pe 11, cu 19 puncte.

Dinamo - Chindia Târgoviște 1-0 (Carp 62)

  • Jucătorii de la Dinamo

Minutul 62: GOL Dinamo! Sorescu îi trimite lui Kainourgios, care îl vede excelent pe Carp. Moldoveanul înscrie prin alunecare.

Minutul 60: Popa scapă singur cu Iliev, dar șutul lui ajunge în bară.

Minutul 52: Florea îl servește pe Popa, dar balonul este respins de Gulhakovic.

Minutul 31: Negruț șutează foarte bine, dar bulgarul Iliev are o paradă de excepție.

Minutul 24: Florea trimite puțin pe lângă poartă, după o acțiune individuală excelentă.

Minutul 15: Căbuz o salvează pe chincia, după o acțiune a lui Bordușanu.

Minutul 12: Popadiuc ajunge la un balon respins. Acesta șutează de la distanță, iar mingea trece puțin pe lângă poarta lui Dinamo.

Minutul 5: Bordușanu îl deschide excelent pe Ivanovsky, iar bulgarul reia periculor, cu capul, spre poarta lui Căbuz, însă fără succes.

Minutul 2: Florea șutează puțin pe lângă poarta lui Iliev,

Minutul 1: A început partida!

19:00 Echipele de start:


12:00 ”Câinii” au ajuns pe ultimul loc în Liga 1 după cele două victorii ale celor de la Academica Clinceni. Dinamo are doar nouă puncte strânse în 18 meciuri, iar cu o victorie pot reveni pe locul 15, la doar trei puncte de locul 14, ocupat de FCU Craiova.

În această rundă, Dinamo se va duela cu cu Chindia Târgoviște, un adversar aflat în criză de rezultate. Dâmbovițenii au 19 puncte și vin după patru meciuri consecutive fără victorie în Liga 1.

Mesajul transmis de Rednic înainte de Dinamo - Chindia

Un succes al echipei lui Emil Săndoi nu ar schimba situația în clasament. Chindia este la cinci puncte distanță de următoarea clasată, Sepsi, care are 24 de puncte.

Mircea Rednic a anunțat o reconstrucție din iarnă la Dinamo. Câțiva dintre jucătorii importanți au fost excluși din lot pentru ultimele trei partide din acest an calendaristic.

”Mai sunt jucători care trebuie să înțeleagă că nu pleacă numai antrenorul în astfel de situații. Mai pleacă și ei, jucătorii. Eu când am venit, am fost foarte clar și deschis, am zis că nu am nimic cu nimeni.

Am venit într-o situație grea, nu mai câștigaseră de 7 meciuri, venisem și după umilința cu Steaua și am zis că le dau șanse tuturor până la finalul anului. Abia apoi voi lua o decizie”, a spus Rednic, în cadrul unei conferințe de presă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!