Liga 1

A început curățenia de iarnă la Dinamo! Rednic a exclus doi jucători importanți din lot după eșecul cu Clinceni

Antrenorul lui Dinamo a decis să renunțe la serviciile a doi jucători experimentați. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Decembrie 2021, 16:56
Data actualizarii: Duminica 05 Decembrie 2021, 17:05

În etapa a 18-a a Ligii 1, Dinamo a fost învinsă de Academica Clinceni, 0-1, ocupanta ultimului loc din campionat. Astfel, gruparea ilfoveană a redus diferența față de „câini” la doar două puncte, 9 la 7. 

Iritat de atitudinea elvilor săi, la finalul partidei, Mircea Rednic a anunțat că a venit momentul ca jucătorii care nu dau un randament bun să plece de la clubul din Ștefan cel Mare. Iar la 48 de ore, din informațiile știrilor PRO TV, „Puriul” a decis să-i excludă din lot pe Steliano Filip (27 ani) și Cosmin Matei (30 ani), cei doi urmând să se antreneze separat. 

În acest sezon, Filip a bifat 13 prezențe pentru Dinamo în toate competițiile, în timp ce Matei a prins 10 meciuri, reușind să marcheze un singur gol, contra Ripensie în Cupa României. 

Mircea Rednic, dezlănțuit după eșecul cu Academica Clinceni

„Ei s-au apărat foarte bine, eu n-am jucător care să elimine un om din joc la mijlocul terenului. Nu vreau să dau vina pe nimeni, toți suntem de vină când nu ai rezultate, dar poate asta e maximum ce pot să dea. Am încercat, am schimbat, le-am dat posibilitatea tuturor să joace. Le-am zis să fie pozitivi, unul e mai deștept ca altul. N-a jucat unul mai bine și altul mai rău. Dacă nu formează o echipă, o să fie greu. Ei trebuie să înțeleagă că eu încerc cât pot, le explic, dar dacă nu joacă în echipă o să fie greu. Nu e unul care nu a avut șansa să joace în echipa asta. Când intră în teren, nu prea arată. Le-am zis să fie uniți, să nu fie grupulețe. Se vede la meci!

 

Eu trebuie să rezist, n-am venit să cedez. Nu plec! Ei trebuie să înțeleagă că au plecat antrenori, mai vine și rândul lor să plece. De un an și jumătate sunt aceleași rezultate! E vorba de calitate, ai poarta goală și tu dai din alunecare. Vrei să dai ”golazo”? Cine nu vrea performanță, să plece. La Dinamo se vrea performanță”, a spus Rednic.

Clasamentul Ligii 1

Modifică setările cookies