Un fost dinamovist crede că Rednic a greșit când l-a exclus pe Filip din lot. Semnalul de alarmă tras în privința lui Sorescu

Mircea Rednic (59 de ani) a luat decizia de a-i exclude din lot pe Cosmin Matei și Steliano Filip, nemulțumit fiind de radandamentul acestora la ulimele partide.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Decembrie 2021, 13:09
Data actualizarii: Joi 09 Decembrie 2021, 13:33

Florin Prunea este de părere că „Puriul” a greșit în ceea ce-l privește pe Filip și îi avertizează pe Dinamoviști că vor avea mult de pierdut dacă îl vor ceda în iarnă pe Deian Sorescu.

Prunea: „Plecarea lui Sorescu, o pierdere mare pentru Dinamo!”

„Dacă va avea o ofertă bună, va pleca. Ar fi o pierdere foarte mare pentru club. Cum cred că și Steliano este o pierdere mare. Pentru Dinamo nu va fi o perioadă ușoară.

Dinamo va trebui să mute intens pe piața transferurilor, pentru că nu au adus nici un jucător notabil, ba din contră, sunt mai slabi cei care au venit decât ce a avut Dinamo până acum”, a spus Florin Prunea la PRO X, în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”.

Pentru Dinamo urmează duelul de pe teren propriu, cu Chindia Târgoviște, care se va disputa luni (13.12.2021), de la ora 20.30.

Modifică setările cookies