Întâlnire de urgență în Ștefan cel Mare! Ce s-a hotărât după întrevederea dintre reprezentanții DDB, oficialii lui Dinamo și Rednic

Dinamo trece printr-o perioadă critică, aflându-se pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Decembrie 2021, 23:59
Data actualizarii: Joi 09 Decembrie 2021, 00:17

UPDATE 23:56 | În urma întâlnirii s-a stabilit că Mircea Rednic va fi susținut în continuare. „Decizia a fost să strângem rândurile, să ne comportăm ca o echipă și să facem tot ce ține de noi pentru ca Dinamo să revină acolo unde îi e locul. Susținere totală pentru Rednic, suntem consecvenți”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, potrivit gsp.ro.

Înfrângerea cu Academica Clinceni din etapa a 18-a din campionat a agitat și mai multe spiritele din Ștefan cel Mare. Cu patru înfrângeri și un egal în ultimele cinci partide din Liga 1, Dinamo nu pare să își revină și se afundă tot mai mult în zona roșie din clasament. 

Iritat de atitudinea elvilor săi, la finalul partidei, Mircea Rednic a anunțat că a venit momentul ca jucătorii care nu dau un randament bun să plece de la clubul din Ștefan cel Mare. Pe de altă parte, potrivit informațiilor apărute în presă, mai mulți fotbaliști s-ar fi plâns de relația pe care o au cu tehnicianul dinamovist, iar conducerea încearcă să găsească o soluție pentru a calma spiritele.

Reprezentanții DDB, Marian Iuhasz, Iuliu Mureșan, Răzvan Zăvăleanu și Mircea Rednic s-au întâlni pentru a discuta situația de la club și pentru a încerca să găsească soluții pentru a ieși din criza prin care trece formația. 

Potrivit informațiilor www.sport.ro/PRO TV nu se pune problema ca Mircea Rednic să fie înlăturat de la echipă, ci se dorește o aplanare a conflictelor care au apărut la nivelul vestiarului. 

Modifică setările cookies