Liga 1

Filip nu-și poate explica gestul făcut de Rednic! Sacrificiul imens făcut de fundaș când a semnat cu Dinamo

Mircea Rednic a luat decizia de a-l exclude din lot pe Steliano Filip. „Puriul” e nemulțumit de randamentul acestuia.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Decembrie 2021, 19:41
Data actualizarii: Luni 06 Decembrie 2021, 19:46

Fundașul susține că nu înțelege această decizie, deoarece el a făcut un compromis în momentul în care a decis să vină la Dinamo. 

Filip susține că avea oferte mai bune pe masă în ianuarie 2021, atunci când a ales să vină la Dinamo, însă a semnat cu „roș-albii”, deoarece a vrut să pună umărul la salvarea clubului.

„Nu înțeleg această decizie, dar o respect. Tot ce vreau este să ajut Dinamo să își revină cât mai repede. Eu am avut oferte multe mai bune din punct de vedere financiar și am ales să vin aici. Lumea nu știe multe lucruri despre sacrificiile pe care le-am făcut, dar nu vreau să vorbesc eu singur despre mine. 

Vreau să îmi văd de treaba mea și să ajut Dinamo. Nu pot ajuta cu nimic însă dacă sunt la echipa a doua! Nu mai vreau să existe scandaluri în presă, așa cum a fost în ultima vreme. Mă simt acuzat și nu am nicio vină și nicio legătură! Repet, tot ce vreau e să se salveze echipa”, a spus Steliano Filip, conform prosport.ro.

În acest sezon, Filip a bifat 13 prezențe pentru Dinamo în toate competițiile, în timp ce Matei a prins 10 meciuri, reușind să marcheze un singur gol, contra Ripensie în Cupa României. 

Modifică setările cookies