„Lăsați-vă!” Filip și Matei, desființați de un fost antrenor dinamovist: „Rednic a greșit doar când le-a mai dat o șansă!”

Mircea Rednic a decis să-i excludă din lot pe Steliano Filip și Cosmin Matei, după înfrângerea suferită în fața lui Academica Clinceni, scor 1-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Decembrie 2021, 16:46
Data actualizarii: Marti 07 Decembrie 2021, 16:53

„Puriul” a considerat că cei doi au primit prea multe șansă pentru a demonstra că merită să îmbrace tricoul lui Dinamo, însă au dezamăgit.

În acest sezon, Filip a bifat 13 prezențe pentru Dinamo în toate competițiile, în timp ce Matei a prins 10 meciuri, reușind să marcheze un singur gol, contra Ripensie în Cupa României.

  • Contra l-a vrut pe Mihalcea inapoi la Dinamo! Dezvaluirile fostului antrenor al cainilor si ce raspuns a avut pentru Gurita

Adrian Mihalcea, fost antrenor al lui Dinamo, îi ține partea lui Mircea Rednic și susține că singurul moment în care acesta a greșit a fost atunci când a luat decizia de a-i trimite pe cei doi pe teren.

Mihalcea: „Lăsați-vă, măi băieți!”

„Antrenorul a greșit poate doar în momentul în care a introdus acești băieți. A vrut să le mai dea o șansă și nu au reușit să profie de ea. De ce antrenroul este întodeauna cel care plătește?

Sunt momente când trebuie să asculți de un șef, nu poți de fiecare dată să ai tu dreptate, nu poți tu ca antrenor.

Dacă strategia este făcută cu acest antrenor, lăsați-vă, măi băieți, copii antrenați”, a spus Mihalcea la PRO X, în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”.

În etapa a 18-a a Ligii 1, Dinamo a fost învinsă de Academica Clinceni, 0-1, ocupanta ultimului loc din campionat. Astfel, gruparea ilfoveană a redus diferența față de „câini” la doar două puncte, 9 la 7. 

Pentru Dinamo urmează duelul de pe teren propriu, cu Chindia Târgoviște, care se va disputa luni (13.12.2021), de la ora 20.30.

Modifică setările cookies