Liga 1

„Mi-a zis că are o ofertă de afară!” Becali, ultimele detalii despre Vlad! Ce se va întâmpla cu portarul  

Gafa din returul cu Karagandy i-a fost fatală lui Vlad, care va fi vândut de FCSB. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 03 August 2021, 16:54
Data actualizarii: Marti 03 August 2021, 16:56

Gigi Becali l-a scos pe Andrei Vlad din poartă după gafa din meciul cu Shakhter Karagandy, de la golul prin care kazahii au deschis scorul. Straton a fost introdus pentru meciul cu UTA, iar patronul a anunțat că este gata să renunțe la tânărul portar. 

Prima opțiune ar fi Universitatea Craiova, echipă pe care chiar patronul ar fi contactat-o, în încercarea de a-și „spăla păcatele”. Patronul a dezvăluit însă, că înainte să dea curs unei posibile oferte a oltenilor, Vlad are o propunere de la un club din afară, după cum i-a dezvăluit chiar el. 

  • „Mi-a zis că are o ofertă de afară!” Becali, ultimele detalii despre Vlad! Ce se va întâmpla cu portarul

„Vlad mi-a zis că are o ofertă de afară și o să mi-o aducă pe masă. Aștept să văd. Dar, dacă rămâne la FCSB, atunci să nu cradă el că este jupân. Straton nu a apărat rău la Arad. Și îți mai zic ceva. Am văzut că tot spuneți voi că Gigi face, drege, umilește și așa mai departe.

Tată, cui nu îi convine cum lucrez eu e liber să plece. La FCSB nu joci pe doi lei. Aici joci pe bani frumoși, iar eu am spus de la început cum lucrez eu și ce pretenții am”, a spus Gigi Becali pentru ProSport

„Am vrut să dau lucrul furat înapoi!” 
 

Gigi Becali a încercat să își repare greșeala făcută față de Craiova, imediat după returul cu Karagandy și a dezvăluit chiar el că a luat legătura cu Mihai Rotaru, pentru a-i propune o înțelegere. 

„L-am sunat pe Rotaru și i-am zis că toate se întâmplă c-am furat. Vreau să dau lucrul furat înapoi. Da, la Vlad mă refer. Am furat și Dumnezeu mă pedepsește. M-a pedepsit și în campionat, și acum. Trebuie să dau lucrul furat înapoi. I-am zis că trebuie să-mi dea 450 de mii înapoi și-l dau.

Chiar dacă refuză, măcar știu că am conștiința împăcată, că am vrut să dau lucrul furat înapoi. A zis că vorbim mâine-poimâine, dar vreau să dau lucrul furat înapoi. N-are vină antrenorul”, a spus Becali după eliminarea rușinoasă. 

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies