Mihai Stoica a anunțat ce se va întâmpla cu Risto Radunovic și cu fotbalistul care a refuzat să plece în această vară: ”Indiscutabil!”

FCSB Andrei Vlad Mihai Stoica Risto Radunovic Superliga Mihai Stoica / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Iulie 2024, 23:59
Data actualizarii: Luni 08 Iulie 2024, 23:59

FCSB se va duela cu Virtus în prima mașă a primului tur preliminar din Champions League.

Pentru a construi o echipă capabilă să se califice în faza ligii Champions League, echivalenta în noul format al competiției a fazei grupelor, Gigi Becali a efectuat mai multe transferuri în această vară.

Mihai Stoica, despre situațiile lui Risto Radunovic și Andrei Vlad: ”Clubul va prezenta oferte!”

David Kiki, Daniel Popa și Marius Ștefănescu au ajuns în această vară sub comanda lui Elias Charalambous și al lui Mihai Pintilii la FCSB, iar noua campioană a României nu vrea să aibă surprize neplăcute în privința lotului nici din iarnă.

Contractele lui Risto Radunovic și Andrei Vlad vor expira la finalul lunii decembrie, dar Mihai Stoica a mărturisit că cei doi jucători vor primi oferte pentru prelungirea înțelegerilor.

Da, clubul va prezenta oferte. Bineînţeles (n.r. FCSB va negocia prelungirea contractelor lui Risto Radunovic și Andrei Vlad), da, indiscutabil. Nu sunt probleme pe posturi, că ştim. Nu avem o a treia variantă (n.r. la nivelul portarului), că nu are rost discutăm despre a treia variantă, că discutăm în iarnă.

La portar nu avem probleme, că sunt mulţi portari de valoare care pot fi aduşi. Am avut zeci de propuneri de portari liberi, care erau interesanţi. Nu avem emoţii din punctul ăsta de vedere”, a spus Mihai Stoica la Prima Sport.

La finalul sezonului, după ce FCSB a devenit campioana României, Risto Radunovic declara că își dorește să continue alături de roș-albaștri: ”Îmi doresc să continui, da. Dar să vedem cât de tare mă doresc şi cei din club. Vedem. Orice se poate întâmpla în fotbal. Acum am luat campionatul şi nu trebuie să ne oprim aici”.

În privința lui Andrei Vlad, rezerva lui Ștefan Târnovanu a avut șansa să plece în această vară liber de contract la un club unde să joace, însă portarul de 25 de ani a decis să rămână la gruparea patronată de Gigi Becali.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!