Ce se întâmplă cu Andrei Vlad după ultimatumul primit de la Gigi Becali

Andrei Vlad FCSB Gigi Becali Mihai Stoica Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Iunie 2024, 20:28
Data actualizarii: Duminica 09 Iunie 2024, 20:29

Andrei Vlad (25 de ani), portarul celor de la FCSB, are contract cu noua campioană a României doar până la finalul anului 2024.

Rezervă a lui Ștefan Târnovanu în ultimele sezoane, Andrei Vlad a prins foarte rar minute în partide oficiale. În stagiunea recent încheiată, portarul născut în Târgoviște a apărat doar în cele trei meciuri din Cupa României și în partida cu Rapid din ultima etapă a play-off-ului (0-2).

Mihai Stoica: "Andrei Vlad rămâne"

Gigi Becali transmitea pe 29 mai că este dispus să îl lase pe Vlad să plece gratis încă din această vară, însă îi acorda și un ultimatum: "Dacă Vlad vrea să plece, să semneze și să plece. El dacă mai stă o săptămână și nu iau portar, nu mai poate să plece", era mesajul lui Becali pentru Vlad, la Digisport.

Andrei Vlad nu și-a găsit o echipă, cel puțin momentan, iar portarul pare că va rămâe la FCSB și în prima jumătate a sezonului următor.

"Vlad rămâne. E jucătorul nostru până în decembrie", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport, cu șase zile înainte ca FCSB să se reunească pentru sezonul următor.

FCSB se va reuni pe 14 iunie, iar printre noutățile din lotul roș-albaștrilor se vor număra David Kiki, Daniel Popa, Malcom Edjouma și Alexandru Musi, ultimii doi revenind după împrumuturile de la Bari, respectiv Petrolul.

  • Andrei Vlad a fost transferat de FCSB în 2017, de la Universitatea Craiova, pentru 400.000 de euro.
  • Portarul a strâns 118 meciuri, însă în ultimele două sezoane a pierdut postul de titular în dauna lui Ștefan Târnovanu.

Almere City, adversara lui FCSB în cantonamentul din Olanda

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a anunțat recent că echipa ar urma să dispute un meci de verificare în compania celor de la Almere City, formație care a încheiat pe locul 13 în precedentul sezon de Eredivisie.

"Reunirea este pe data de 14, vizita medicală. Pe 16 vom pleca în Olanda, unde avem deja perfectat un meci pe 28. Pe 29 ne întoarcem. Pe 28 vom juca cu Almere, o echipă de primă ligă din Olanda.

Pe 24 sau pe 25 probabil că vom lua un meci sau dacă nu găsim un adversar care să ne convină, vom rămâne cu un singur meci. Bineînțeles că nu vor veni jucătorii care vor face deplasarea cu echipa națională în Germania", declara recent Mihai Stoica, la Orangesport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!