„Dacă legea permite, domnul Gigi Becali va putea juca acolo!” Veste imensă primită de patronul FCSB

FCSB ar putea reveni pe stadionul din Ghencea!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 August 2021, 16:33
Data actualizarii: Luni 02 August 2021, 17:15

Comandatul CSA a confirmat că FCSB a trimis o cerere către club pentru a disputa meciurile de pe teren propriu pe noul stadion din Ghencea.

Potrivit lui Răzvan Ștefan Bichir, cererea FCSB se află în curs de analiză, iar dacă nu va exista nicio piedică legală, trupa patronată de Gigi Becali își va putea disputa meciurile de pe teren propriu în Ghencea.

„A făcut cerere, într-adevar. E analizată la nivelul clubului, analizăm toate portițele legale în care putem acționa. Noi respectăm legea.

Amortizarea cheltuielilor nu intră dacă joacă domnul Becali sau nu. Aici nu e vorba de o echipă, de un om. E vorba de o investiție publică pe care noi o căutăm să o amortizăm prin acțiuni sportive cât și culturale.

Suporterii (care nu vor ca FCSB să joace în Ghencea) cred că-și doresc ce e mai bine pentru club. Vom ține cont și de părerea acetora.

Cel mai bine ca Steaua să poată prmova și ca acel stadion să fie rentabil.

Eu aș fi pentru respectarea legii! Și dacă legea îi dă voie domnului Becali să joace acolo, dacă legea îi dă voie, bineînțeles că vom respecta legea”, a spus Răzvan Ștefan Bichir, comandantul CSA.

FCSB joacă în Ghencea doar cu acordul suporterilor de la Peluza Sud

„Facem cerere și pentru Ghencea. Dar vom juca doar cu acordul (n.r. Peluzei Sud). Nu mai vreau să mă cert cu nimeni. Nu-mi mai place să mă cert. De ce să mă cert eu cu ăia de la Peluza Sud? Ce, să înjure? Îmi văd de treaba mea. Dacă ei nu sunt de acord, nu joc”, a spus Gigi Becali, în urmă cu două săptămâni, pentru Realitatea Sportivă.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies