Becali îl "împinge" spre Craiova, Reghecampf reacționează. Cum a răspuns antrenorul când a fost întrebat despre Vlad

Fotbal intern Andrei Vlad are 22 de ani.
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 31 Iulie 2021, 16:51
Data actualizarii: Sambata 31 Iulie 2021, 17:33

Reghecampf a mizat în meciul cu albanezii de la Laci pe David Lazar. 

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, a comentat azi declarațiile acordate de Gigi Becali în privința lui Andrei Vlad, titularul postului de portar la FCSB.

După ce a gafat în meciul cu Karagandy de la Erevan 1-2, 3-5 d.l.d., Becali a anunțat, la nervi, că-l va ceda pe Vlad la Universitatea Craiova, declarație comentată și de președintele oltenilor, Sorin Cârțu, ieri dimineață, la Pro X.

Odată cu instalarea lui Reghecampf, italianul Mirko Pigliacelli a devenit rezervă.

Reghecampf: "Un jucător ca Vlad e interesant pentru orice echipă"

"Un jucător ca Vlad este interesant pentru orice echipă, e jucător de echipă națională. A avut parte de anumite greșeli, dar se mai întâmplă. Asta e viața portarului. 

Lazar a apărat bine, e unul dintre portarii echipei naționale a României. Nu e vina lui Mirko, e vina tuturor pentru înfrângerea cu FCSB. Pentru mine, deocamdată decizia este să apere Lazar. Este concurență, concurența este benefică. 

Dacă va veni Vlad, nu văd ce problemă ar fi să avem trei portari de mare valoare", a declarat Reghecampf, sâmbătă după-amiază, într-o conferință de presă. 

Becali: "L-am sunat pe Rotaru!"

Becali le-a plătit oltenilor în 2017 suma de 450.000 de euro pentru transferul lui Andrei Vlad. Supranumit de latifundiar "Messi al portarilor", portarul a căzut în dizgrația patronului pe finalul campionatul trecut. 
 
Gafa din meciul de la Erevan i-a întărit lui Becali convingerea că trebuie să renunțe la internaționalul cotat la 900.000 de euro.

”L-am sunat pe Rotaru și i-am zis că toate se întâmplă c-am furat. Vreau să dau lucrul furat înapoi. Da, la Vlad mă refer. Am furat și Dumnezeu mă pedepsește. M-a pedepsit și în campionat, și acum. Trebuie să dau lucrul furat înapoi. I-am zis că trebuie să-mi dea 450.000 înapoi și-l dau.

Chiar dacă refuză, măcar știu că am conștiința împăcată, că am vrut să dau lucrul furat înapoi. A zis că vorbim mâine-poimâine, dar vreau să dau lucrul furat înapoi. N-are vină antrenorul”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport, imediat după eliminarea echipei sale din Europa, joi seara. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!