Liga 1

S-a aflat totul acum! Gigi Becali l-a transferat pe Vlad cu ajutorul cămătarilor din Craiova. Povestea incredibilă

Fotbalul românesc continuă să surprindă.

Alecu Mihai
Data publicarii: Duminica 01 August 2021, 17:59
Data actualizarii: Duminica 01 August 2021, 18:37

După ce patronul de la FCSB a anunțat că vrea să scape de Andrei Vlad, sub pretextul că transferul acestuia reprezintă un lucru furat și vrea să-l dea înapoi la Craiova, se pare că oltenii sunt dispuși să achite 400.000 pentru jucător și să-l readucă la echipa unde a crescut.

Totuși, de abia acum după mulți ani s-a aflat exact cum a plecat fotbalistul de la Craiova, Mihai Rotaru nevrând să audă la momentul acela de un transfer la rivala FCSB. Tatăl lui Andrei Vlad a apelat la patronul oltenilor pentru a-l scăpa de mai multe datorii pe care le avea la cămătari, însă a fost refuzat, iar acesta s-a orientat către Gigi Becali, care a fost de acord să-l ajute.

  • S-a aflat totul acum! Gigi Becali l-a transferat pe Vlad cu ajutorul cămătarilor din Craiova. Povestea incredibilă

Patronul de la FCSB însă i-a impus un plan acestuia, gândit cu ajutorul lui Anamaria Prodan, prin care Vlad să refuze să se mai prezinte la antrenamentele Craiovei, iar Rotaru să fie obligat să accepte oferta de 400.000 de euro pe care FCSB o făcuse intre timp. Inițial, patronul oltenilor nici nu a vrut să audă și era decis să apeleze la instanțele abilitate pentru a-l suspenda pe portar, însă a fost convins de Sorin Cârțu, președintele oltenilor, să accepte oferta,

CITESTE SI

Modifică setările cookies