EXCLUSIV | "Și-a asumat și el când a semnat că poate fi înlocuit când greșește!" Becali, tranșant în privința schimbărilor

Patronul de la FCSB nu a stat la discuții.

Alecu Mihai
Data publicarii: Luni 02 August 2021, 13:23
Data actualizarii: Luni 02 August 2021, 13:32

Gigi Becali a lămurit odată pentru totdeauna și problema pe care mulți specialiști o remarcă, cea a schimbărilor, și spune că va proceda la fel și in continuare. Patronul FCSB spune ca pentru fotbaliști asta nu trebuie să fie ceva deranjant, ei câștigând sume foarte mari de bani.

"Modificările le-am făcut... De ce să nu repar ceva greșit mai repede decât mai târziu? Poate mai luam un gol așa. Oaidă a pierdut o minge, am luat gol. Apoi a mai pierdut alte mingi. Cristea a fost aerian. Dumiter n-am ce să zic de el, pentru că el nu a primit mingi.

  • Când a semnat contractul, nu a semnat că nu poate fi schimbat în minutul 34! Becali, tranșant în privința schimbărilor

Trebuie să rezolv din timp, să avem timp să egalăm și să câștigăm. Drept dovadă că am avut multe ocazii. Acum trebuie să cristalizăm primul 11. Luam jucători și îi dăm afară până îi găsim pe cei potriviți. Așa cred eu, așa fac. Vasile Matfei și Matache nu au avut niciodată 15.000 de euro pe lună", a spus Gigi Becali, la Ora Exactă în Sport.

"Când a semnat contractul, nu a semnat că nu poate fi schimbat"

 

"Dacă tu iei 15.000 de euro pe lună, și Cristea, și Oaidă... râdea toată Europa de noi, vine unul să dea gol din afara careului. Dacă tu iei 15.000 de euro, cu ce te-am supărat eu pe tine? Când a semnat contractul, nu a semnat că nu poate fi schimbat în minutul 34.

Și-a asumat și el când a semnat că poate fi schimbat când greșește. Să iei gol din cauză ca ai pierdut mingea. Tu nu ești Maradona să driblezi, tu trebuie să pasezi. Ăsta e fundaș central, la 15.000 de euro pe lună?", a spus Gigi Becali, la Ora Exactă în Sport.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies