Nici vorbă de 10 milioane! Suma reală pe care Galatasaray i-a propus-o lui Becali, pentru Moruțan

Morutan FCSB Galatasaray Superliga Nici vorbă de 10 milioane! Suma reală pe care Galatasaray i-a propus-o lui Belaci, pentru Moruțan
Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 02 August 2021, 23:44
Data actualizarii: Marti 03 August 2021, 08:44

Olimpiu Moruțan a fost aproape de un transfer la Galatasaray.

Gigi Becali a susținut că echipa din Turcia ia făcut o ofertă pe placul său, adică de peste 10 milioane de euro. ProSport anunță însă ca Galatasaray nu a fost niciodată dispusă să plătească mai mult de 7 milioane de euro pentru mijlocașul crescut de "U" Cluj și FC Botoșani.

"Cu Moruțan 99% este rezolvat, semnează cu Galatasaray", a spus Gigi Becali pentru sport.ro și PRO TV, pe 31 iulie. Transferul pare însă să fi picat, din cauza ultimelor evoluții ale lui Moruțan, dar și din cauza pretențiilor financiare ale patronului.

  • Nici vorbă de 10 milioane! Suma reală pe care Galatasaray i-a propus-o lui Belaci, pentru Moruțan

Mai târziu, Becali a revenit și a spus că Moruțan nu merită nici 3 milioane de euro: "Nici eu dacă aș fi în locul lor, n-aș da atât. După ce am văzut ultimele trei meciuri cu el, n-aș da. Eu vorbeam despre Moruțan de anul trecut. După ce a jucat aseară, nu mai cer deloc.

Nu mai cer nimic, trebuie să-l mai antrenăm. La ora asta nu merită nici trei milioane. Nici nu am nevoie să-l vând pe Moruțan, va fi 'bombă' cât de curând", a spus Gigi Becali, la Ora Exactă în Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!