EXCLUSIV | "La FCSB nu poate să meargă fiindcă vrea să fie antrenor principal!" Becali, 'înțepat' de prietenul Iftime

Valeriu Iftime nu s-a putut abține și l-a înțepat pe patronul de la FCSB.

Alecu Mihai
Data publicarii: Luni 02 August 2021, 12:53
Data actualizarii: Luni 02 August 2021, 13:32

Șeful de la Botoșani a avut mai mereu în ultimii ani colaborări cu FCSB și a vândut mai mulți jucători formației bucureștene, printre ei numărându-se Olimpiu Moruțan, Răvan Oaidă sau Bogdan Miron. Cu toate acestea, Iftime nu s-a abținut când a fost întrebat despre o eventuală trecere a lui Marius Croitoru la FCSB și a spus că este imposibil, deoarece FCSB îl are antrenor pe Gigi Becali.

"Croitoru e un antrenor bun si o să să fie și mai bun, dar deocamdată am o înțelegere cu el pentru încă 3 ani, așa că deocamdată nu se pune problema să plece. La FCSB nu poate să meargă fiindcă vrea să fie antrenor principal, iar acolo nu poate să facă asta", a spus Valeriu Iftime, la Ora Exactă în Sport.

  • Valeriu Iftime

"Moruțan joacă două meciuri bune, două proaste"

 

"Eu sperăm să plece Morutan la Galatasaray și mă bucurăm pentru el. El e un fotbalist foarte bun, trebuia să joace și în cupele europene să poată să plece pe bani mulți. E greu să pleci jucând doar în România pe bani mulți, aici joacă două meciuri bune, două proaste.

Dacă va juca fiecare meci că fiind ultimul meci din viată lui, atunci poate fi cel mai bun din România. A avut un meci foarte bun cu Craiova, unul slab sau modesc cu UTA, însă el poate să fie cel care face diferență. A vrut să cumpere Becali cei 10 la suta de la noi, însă nu ne-am înțeles. A vorbit prin prietenul lui, Florin Vulturar", a spus Valeriu Iftime, la Ora Exactă în Sport.

CITESTE SI

Modifică setările cookies