VIDEO EXCLUSIV S-a încins conflictul între cele două echipe din Craiova: „Este o lipsă de respect din partea familiei Mititelu!” 

Marcel Popescu îi răspunde lui Adrian Mititelu Jr.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 11:46
Data actualizarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 12:11

În acest sezon, Craiova are două echipe în Liga 1, ambele susținând că sunt adevărata Universitatea Craiova. Inclusiv galeria s-a împărțit, Peluza Sud este alături de clubul patronat de familia Mititelu, în timp ce Peluza Nord susține echipa finanțată de Mihai Rotaru. 

Pe Craiova lui Adrian Mutu o așteptă un meci foarte important în etapa a noua a Ligii 1, cu FCSB, sâmbătă, de la 21:00, LIVE TEXT pe sport.ro, mai ales că FCU nu a mai câștigat de cinci meciuri. Înaintea duelului cu roș-albaștrii, fanii Craiovei lui Rotaru au acuzat-o pe nou-promovată că împarte bilete prin oraș, fiind disperată să aibă suporteri la meciul cu FCSB. Acest lucru l-a iritat pe Mititelu Jr., care le-a răspuns cu: „nu pot ajunge niște pisicuțe, lei”, făcând referire la stema Universității Craiova. 

Însă Marcel Popescu îndeamnă la respect și blamează comportamentul conducătorilor celor de la FCU, amintindu-le că și în trecut au avut derapaje.   

Popescu: „Conducătorii nu au voie să instige, trebuie să fie un exemplu”

„Numărul de bilete vândute se va putea contabiliza excat la ora meciului, ceea ce știu este că noi in meciurile cu FCSB-ul am avut sold out. Ce va fi, treaba lor. Însă maniera în care a fost tratată galeria Craiovei, au fost numiți „sămânțari”. Totul trebuie să plece de la un respect bilateral, atât timp cât nu ne-am permis niciodată să facem jigniri celor care sunt alături de echipa familiei Mititelu, consider că este o lipsă de respect ca membri familiei Mititelu să îi jignească în acest fel. 

Și în Europa există rivalități, dar nu sunt la nivel de jigniri, că pot cei care vin la stadion să-și arunce cuvinte grele, dar conducătorii nu au voie să instige, trebuie să fie un exemplu pentru locuitorii orașului”, a declarat Marcel Popescu la Ora Exactă în Sport, la PRO X.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!