Adrian Mutu adrian mititelu jr FC U Craiova Mutu - Mititelu Fotbal intern

Credit pentru Mutu. Anunțul clubului condus de Adrian Mititelu Jr.

FC U Craiova, formația condusă de Adrian Mutu, e pe locul 12 din 16 echipe. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Septembrie 2021, 15:45
Data actualizarii: Luni 13 Septembrie 2021, 16:25

Conducerea clubului de fotbal FCU Craiova a anunţat, luni, într-un comunicat de presă publicat pe un site de socializare, că nu ia în calcul înlocuirea antrenorului Adrian Mutu, chiar dacă echipa ocupă locul 12, cu doar 8 puncte după 8 etape disputate.

Comunicatul clubului condus de Adrian Mititelu

"Ca urmare a zvonurilor apărute în presă, în privinţa demiterii antrenorului Adrian Mutu, clubul nostru face următoarele precizări: conducerea clubului nu a discutat şi nu a contactat niciun antrenor în vederea înlocuirii lui Adrian Mutu.

Conducerea clubului acordă în continuare încredere totală antrenorului Adrian Mutu şi staff-ului său. Soarta staff-ului tehnic nu depinde de rezultatul meciului cu FCSB, dar nici de cel cu CSU", se menţionează pe pagina oficială de Facebook a grupării oltene.

Oficialii FCU Craiova 1948 fac apel la suporteri să aibă răbdare şi să vină în număr cât mai mare, sâmbătă, pe Stadionul Ion Oblemenco, la partida cu FCSB.

"Facem apel la răbdare şi calmitate în privinţa rezultatelor. Este nevoie de timp ca jocul să dea roade, iar rezultatele să apară. Suntem un club ce a fost nimicit de două ori, o dată în 2011 şi o dată în 2014.

Nu se poate face primăvară după 8 etape, dar nici îngheţ. Mai sunt multe meciuri de disputat şi, cu siguranţă, echipa va intra pe o pantă ascendentă. Haideţi cu toţii la stadion, sâmbătă, de la ora 20:00, unde echipa noastră va înfrunta veşnica rivală din Bucureşti, după 10 ani. Echipa are nevoie de susţinere, încredere şi încurajări", se mai precizează în comunicat.

Două victorii, două remize și patru eșecuri

Echipa de fotbal FC U Craiova 1948 a înregistrat de la începutul sezonului 2021-2022 al Ligii 1 2 victorii, 2 egaluri şi 4 înfrângeri.

Sâmbătă, de la ora 20:00, pe teren propriu, echipa condusă de Adrian Mutu întâlneşte formaţia FCSB, într-o partidă contând pentru etapa a 9-a a Ligii 1. Agerpres

Modifică setările cookies