Liga 1

EXCLUSIV | Mititelu Jr. îl apără pe Șumudică: „CFR cu 7-8 milioane de euro buget ce să facă? E nevoie de o schimbare”

Adrian Mititelu Jr. a vorbit într-un intervit acordat știrilor PRO TV despre înfrângerea CFR-ului din playoff-ul Europa Leaguea cu Steaua Roșie, 0-4. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 August 2021, 13:46
Data actualizarii: Duminica 22 August 2021, 14:25

Adrian Mititelu Jr. a ținut să o apere pe CFR Cluj după eșecul dureros suferit cu Steaua Roșie Belgrad, 0-4, în playoff-ul Europa League. Conducătorul lui FCU Craiova este de părere că diferența între bugetele celor două echipe este prea mare pentru ca gruparea din Gruia să fi putut obține un rezultat pozitiv în Serbia. 

De asemenea, Mititelu Jr. semnalează că este nevoie de o schimbare totală în sportul românesc pentru a putea evolua și a ne duela cu echipele puternice din Europa de Vest.

Mititelu: „Problema nu este la Șumudică sau la CFR” 

„Sunt fluctuații ale echipelor, probabil și din cauza bugetului. În România este o mare problemă. S-a făcut caz după ce a pierdut CFR-ul cu 4-0 meciul de la Belgrad. Problema nu este la Șumudică sau la CFR Cluj. Problema este la toți românii în sine.

Românii au așteptări să jucăm ca echipele din Vest, dar ei vin 2.000 de oameni la meci și media de bilet este și 5 euro. Trebuie să se schimbe ceva în toată mentalitatea românilor, nu numai la Șumudică sau la CFR Cluj, sau la ministrul sportului. Trebuie o schimbare totală ca sportul să crească în România.

„A fost o minune ce a făcut Dan Petrescu până acum”

Steaua Roșie Belgrad are buget de 30 de milioane de euro, CFR cu 7-8 milioane de euro buget ce să facă? A fost o minune ce a făcut Dan Petrescu, până acum, acolo. Toată lumea are așteptări mari, dar în afară de ultrașii Rapidului și ai noștri, suporterii de rând dispar din ce în ce mai mult”, a declarat Adrian Mititelu Jr. pentru știrile PRO TV. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies