VIDEO EXCLUSIV „Nu se pune problema!” Mititelu jr., răspuns tranșant când a fost întrebat de Mutu! Ce a spus despre scandalul cu fanii Petrolului

Adrian Mititelu jr. a vorbit despre situația echipei sale. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 15 Septembrie 2021, 12:16
Data actualizarii: Miercuri 15 Septembrie 2021, 12:23

Finanțatorul oltenilor a comentat forma slabă din acest start de sezon și a dezvăluit că are încredere în lotul pe care Adi Mutu îl are la dispoziție, arătându-se entuziasmat pentru întâlnirea cu FCSB din următoarea etapă. 

„E o situație complicată, dar nu este fără rezolvare. După 8 etape avem 8 puncte, considerăm cu toții că trebuia să avem mai multe puncte în clasament, nu a fost norocul de partea noastră în aceste 8 etape. Avem un lot care este competitiv, zic eu, sunt sigur că putem redresa situația și vom face un meci bun cu Steaua (n.r. FCSB). 

  • Mititelu jr si Adrian Mutu

Avem niște meciuri foarte grele în perioada următoare”, a spus Mititelu jr pentru PRO X. 

„Face parte din tabieturile mele să șterg ce mi se scrie pe casă!”

Întrebat despre actul de vandalism al fanilor Petrolului, care au mers și au scris cuvinte obscene pe pereții sediului său, Mititelu jr a tratat cu indiferență subiectul, punctând că este obișnuit cu astel de gesturi. 

„În ultimii 16 ani, de când am revenit în Liga 1 în 2005, au mai fost episoade din astea, se întâmplă și în Anglia, suporterii se duc și se bat prin pădure. Sunt niște acțiuni care se întâmplă deseori între galerii, nu mi-au stricat nimic, mi-au scris pe clădire, am șters. 

Mie mi se scrie pe casă de când aveam 10 ani, m-am obișnuit cu lucrurile acestea. Face parte din tabieturile mele să șterg ce mi se scrie pe casă”, a declarat finanțatorul.  

Se anunță spectacol pentru meciul cu FCSB

Întrebat despre întâlnirea cu vicecampioana României și câți fani va strânge echipa sa în tribune, Mititelu jr se arată încrezător și dezvăluie care sunt jucătorii pe care îi vede ca fiind „decisivi” la echipa sa. 

„Undeva la 15 000 de suporteri vom avea la meciul cu FCSB. Ținând cont de ultimele transferuri e mai puternică, bineînțeles și cu venirea lui Edward Iordănescu, plus victoria clară cu Dinamo, i-a băgat în formă

L-aș nominaliza pe Bauza drept un jucător care se remarcă, care din păcate, de la meciul cu Voluntari s-a accidentat. Cred că la meciul cu FCSB va evolua câteva minute și pe Andrea Compagno, care a revenit după accidentare. 

Niciun meci nu seamănă cu altul, nu înseamnă că dacă am pierdut cu echipele mai slabe, nu putem să le ținem piept echipelor mai puternice din campionat”, a continuat Mititelu. 

Răspuns tranșant în cazul zvonurilor apărute despre demiterea lui Mutu 

Întrebat despre zvonurile apărute legat de un posibil interes al lui Dinamo pentru Adrian Mutu, finanțatorul oltenilor a ținut să își arate încrederea încă o dată pentru antrenorul echipei sale, dezvăluind că Dinamo nu l-ar putea ademeni pe tehnician. 

„În niciun caz nu cred că Dinamo îl poate ademeni, nu îi dă nimeni drumul lui Mutu, nu se pune problema. După meciuri mai proaste, apar discuții că pleacă antrenorul, dar nu se pune problema de așa ceva”, a concluzionat acesta.  

Modifică setările cookies