FCU Craiova Adrian Mititelu Jr. FCSB Superliga

"Întâlnim o echipă puternică, dar nu e Real Madrid". Adrian Mititelu Jr., declarații războinice înaintea meciului cu FCSB

FCSB joacă pe terenul celor de la FCU Craiova, într-un meci contând pentru etapa a noua din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 09:23
Data actualizarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 09:27

După victoria cu Dinamo, FCSB este pregătită să obțină un nou succes pentru a recupera din diferența de puncte față de CFR Cluj. Cei de la FCU Craiova își doresc cu orice preț să încurce socotelile formației bucureștene, așa cum a declarat chiar Adrian Mititelu Jr.

"Întâlnim o echipă foarte puternică, dar nu e Real Madrid. Vine, într-adevăr, după un joc spectaculos în care a bătut cu 6-0, datorită unor conjuncturi. A fost un cartonaș roșu primit nemeritat de Dinamo.

În fine, nu comentez eu meciul celor de la FCSB, de fapt, Steaua. Eu îi spun Steaua chiar dacă mă amendează CNA. Cu toate că jocul nu este așa cum ne dorim, echipa e într-o scădere de la etapă la etapă, avem puterea să facem un meci bun cu Steaua.", a explicat Mititelu Jr în cadrul unei intervenții pentru show-ul lui Gabi Safta. 

Ce se întâmplă cu Adrian Mutu 
 

Adrian Mititelu Jr. a vorbit și despre situația lui Adrian Mutu. Tehnicianul celor de la FCU Craiova a fost contestat după rezultatele slabe obținute în ultimele meciuri, însă patronul clubului îi acordă încredere totală. 

"Dacă l-am demite pe Adrian, ne-am întoarce la o veche meteahnă a fotbalului românesc, de a schimba antrenorul la începutul unui proiect. Nu mă interesa ca Adi Mutu să aibă 15 puncte după opt etape, iar în etapa 30 să aibă 20. 

Pe mine mă interesează finalul acestui proiect. Mutu are contract pe doi ani și are încrederea noastră totală. Avem interese comune. El să ajungă mare antrenor, eu de a rămâne în Liga 1 și a face performanță. Dacă nu reușim, ambii avem de pierdut. Mai avem timp să redresăm situația", a declarat Mititelu Jr. la aceeași emisiune. 

Modifică setările cookies