Universitatea Craiova Jovan Markovic Mihai Rotaru Superliga

Universitatea Craiova poate da o nouă lovitură financiară! „Perla” lui Rotaru pe lista unui club din MLS 

Clubul din Bănie poate fi protagonistul unui nou transfer sonor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Septembrie 2021, 10:37
Data actualizarii: Marti 14 Septembrie 2021, 16:00

Universitatea Craiova a obținut sume importante de bani în ultimii doi ani. Cu toate că nu a participat în grupele unei competiții europene, clubul din Bănie i-a vândut pe Screciu (2 milioane de euro la Genk), Băluță (2.6 milioane de euro la Slavia Praga), Ivan (3 milioane de euro la Krasnodar), Mitriță (8 milioane de euro la New Yor City), Mihăilă ( 9 milioane de euro la Parma) și Cicâldău (6.5 milioane de euro la Galatasaray). La aceste 31 de milioane de euro, Mihai Rotaru mai poate adăuga o sumă de bani.  

Potrivit bgdsoccer.com, Jovan Markovic (20 ani) este în atenția lui FC Dallas pentru un transfer în viitorul apropiat. Americanii apreciază evoluția atacantului în acest început de sezon și susțin că poate fi o variantă pentru linia ofensivă. 

  • Universitatea Craiova poate da o nouă lovitură financiară! „Perla” lui Rotaru pe lista unul club din MLS

Născut la Belgrad, Markovic a arătat o formă bună în prima ligă din România, în ciuda minutelor puţine de pe teren, de când şi-a făcut debutul la 15 ani şi jumătate. Recent, a fost alegerea selecţionerului României pentru meciurile din preliminariile Campionatului Mondial şi a strâns 140 de minute în trei partide”, au scris jurnaliștii americani. 

De asemenea, Markovic este cea mai ieftină variantă pentru clubul din MLS. Pe lista atacanților doriți se regăsesc nume ca ele lui, Mariano Diaz (28 ani, Real Madrid), cotat la 10 miliaone de euro, și Divock Origi (26 ani, Liverpool), cotat la 12 milioane de euro.  

În acest sezon, în 6 meciuri din Liga 1, Markovic a înscris de trei ori, iar evoluțiile sale i-au atras atenția și lui Mirel Rădoi, care l-a convocat în premieră la echipa națională. 

În prezent, atacantul Universității Craiova este cotat la 200 000 de euro, conform transfermarkt, iar contractul său cu oltenii expiră în 2024. 

Modifică setările cookies