Lovitură pentru Rednic! Matei și Filip nu pot pleca încă de la Dinamo, deși antrenorul le-a anunțat plecările 

Mircea Rednic Cosmin Matei Dinamo steliano filip Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Decembrie 2021, 19:56
Data actualizarii: Marti 14 Decembrie 2021, 20:01

Mircea Rednic a anunțat după prima victorie alături de Dinamo, din acest sezon, că jucătorii excluși din lot nu mai au nicio șansă la echipă. 

Antrenorul i-a exclus din lot pe Steliano Filip și pe Cosmin Matei, iar după victoria obținută în meciul cu Chindia, 1-0, a anunțat că cei doi nu vor mai fi primiți la echipă cât timp el se află acolo, dezvăluind chiar că Matei urmează să își rezilieze contractul în cursul zilei de azi. Mai mult, Rednic a spus că Filip este și el de acord să plece, dacă însă își va primi salariile până în vară. 

Deși tehnicianul le-a anunțat plecările celor doi fotbaliști de la echipă, situația nu se va desfășura după placul său. Conducerea se pune 'în calea' dorinței lui Rednic, astfel că jucătorii nu vor pleca imediat de la club, anunță ProSport.

Filip și Matei rămân la Dinamo, în ciuda dorinței lui Rednic 

Cel puțin până la pauza competițională, cei doi jucători nu vor pleca de la echipă, conducătorii fiind precauți în tot ceea ce înseamnă rezilierea unui contract. Sursa citată punctează că salariile fotbaliștilor ar fi unele consistente, astfel că Dinamo ar fi obligată să plătească o sumă importantă de bani pentru a le încheia contractele. 

Șefii din Ștefan cel Mare încearcă să minimizeze cheltuielile, astfel că, spre dezamăgirea lui Rednic, cei doi jucători rămân încă la echipă, chiar dacă au fost excluși din lot. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!